Reproduktory nejrůznějších tvarů, barev i zaměření. Amazon uvedl nový hardware

Reproduktory nejrůznějších tvarů, barev i zaměření. Amazon uvedl nový hardware
  • Nabídku rozšířily nové chytré reproduktory
  • Zajímavé je i další příslušenství

Amazon, který spíše znáte jako největší internetový obchod světa, se profiluje i v mnoha dalších oblastech. Nejspíše znáte jeho hlasovou asistentku Alexu, která může běžet jako aplikace na chytrém telefonu nebo v nějakém chytrém reproduktoru. A právě jejich nabídka se po poslední akci Amazonu nebývala rozrostla, takže to vypadá, že běžná americká rodina potřebuje nejméně tři reproduktory v každé místnosti v domě. Minimálně je z čeho vybírat a my se teď podíváme na nejzajímavější kousky.

Echo Dot with Clock

Pokud ještě nepoužíváte místo budíku telefon, pak na vašem nočním stolku nejspíše stále sídlí nějaký radiobudík. Z něj si tento reproduktor bere jasné zobrazení času a přidává další obvyklé funkce. Pokud tedy nemůžete spát, můžete si v noci povídat s Alexou, a to za 59 dolarů (přes 1,5 tisíc korun včetně DPH).

Amazon Echo Dot with Clock

Echo Studio

Na opačném konci nabídky co se funkcí týče je Echo Studio. Ten ve svém těle ukrývá pětici reproduktorů včetně subwooferu, takže jej využijí zejména nadšenci do hudby. Těm nabídne i 24bitový DAC a využitelné pásmo 100 kHz, což se podle Amazonu hodí zejména na poslech hudebních formátů bez komprimace, které také můžete najít v jeho obchodě. Cenovka je 200 dolarů (necelých šest tisíc korun).

Amazon Echo Studio

Echo Show 8

Tento chytrý reproduktor s displejem doplňuje mezeru mezi 10palcovým a 5palcovým. Hodí se k nenáročné konzumaci obsahu a díky videokameře s fyzickou clonou také k pořádání videohovorů. To vše za 129 dolarů (přes 3,5 tisíc korun).

Amazon Echo Show 8

Echo Glow

Zatímco se chytré reproduktory snaží působit nenápadně, toto příslušenství za 30 dolarů (necelých tisíc korun) se snaží o naprostý opak. Jedná se o velkou svítící kouli, která umí navíc blikat do rytmu přehrávané hudby.

Amazon Echo Glow

Předobjednávky těchto a dalších chytrých produktů už začaly, ale zatím je Amazon posílá pouze na adresy v USA. Protože však Alexa neumí česky, nemusí nás to zas až tak trápit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze