Samsung představil dva soundbary, které mění ekvalizér podle dění na obrazovce

1
Samsung představil dva soundbary, které mění ekvalizér podle dění na obrazovce
  • Cena se bude pohybovat od asi 14 tisíc korun
  • Dostupné bude v dubnu

Samsung představil dvojici nových soundbarů k televizi. Na tom by asi nebylo nic až tak zvláštního, ale tato dvojice je obdařena unikátní schopností – umí automaticky upravovat ekvalizér na základě toho, co se právě děje na obrazovce.

Samsung HW-Q70R.

Samsung HW-Q60R (cena asi 14 tisíc korun) a HW-Q70R (cena prozatím nezveřejněna) obsahují soundbar a bezdrátový subwoofer. O zvuk se Samsung postaral společně s firmou Harman Kardon, kterou koupil v roce 2017. Jejich hlavní předností je tzv. Adaptive Sound Mode. To má zprostředkovat ještě více realistický prožitek v závislosti na žánru. Funguje to s každou připojenou televizí, ale pokud soundbary připojíte k televizi Samsung s A.I. módem, pak se tato funkce spustí dokonce automaticky.

Samsung se bohužel nepochlubil, jak přesně jeho nová funkcionalita pracuje. Podobnou výbavu nabízí i levnější model HW-R650, kde se vylepšování zvuku nazývá Smart Sound Mode.

Samsung HW-Q60R
Diskuze ke článku
Merta
To je docela zajímavé :). Předpokládám, že tohle umí jen samsung. Koukal jsem na nějaké srovnání - https://www.arecenze.cz/soundbary/ a nic takového jsem tam nenašel.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze