Samsung Galaxy Home: chytrý reproduktor s asistentem Bixby

Samsung Galaxy Home: chytrý reproduktor s asistentem Bixby
  • Samsung představil svůj první chytrý reproduktor zvaný Galaxy Home
  • O vaše otázky či ovládání domácnosti se postará hlasový asistent Bixby
  • V prodeji se objeví nejdříve koncem roku

Jihokorejský Samsung měl velmi důležitou tiskovou konferenci, na které primárně představoval svůj nový smartphone Galaxy Note9. Kromě něj jsme se dočkali také vůbec prvního chytrého reproduktoru výrobce, který se jej rozhodl začlenit mezi svou zavedenou řadu Galaxy. Nový reproduktor se jmenuje Galaxy Home a Samsung s ním hodlá konkurovat například HomePodu od Applu nebo repráčku Echo od Amazonu.

Samsung Galaxy Home

Samsung Galaxy Home samozřejmě využívá již zaběhnutého asistenta Bixby, který byl doposud využíván pouze v chytrých telefonech Samsung Galaxy. Bixby bude obstarávat veškerou interakci s uživatelem. Bude umět ovládat hudbu, vyhledávat informace a podobně. Současně nebude reproduktoru chybět rozbočovač Samsung SmartThings, což znamená, že skrze reproduktor bude možné ovládat další inteligentní prvky ve vaší domácnosti, jako jsou světla či vytápění.

Výrobce během tiskové konference neuvedl, kdy by se Galaxy Home mohl dostat do prodeje, ani kolik bude stát. Více informací hodlá Samsung sdělit během konference Samsung Developer Conference v listopadu. To v podstatě znamená, že se v prodeji na prvních trzích objeví nejdříve koncem roku. V první vlně se dočká USA a Jižní Korea.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze