Samsung The Serif přichází. Televize, kterou umístíte kamkoliv

Známe české ceny
Samsung The Serif přichází. Televize, kterou umístíte kamkoliv
Fotografie: Samsung
  • Speciální rám zajišťuje umístění kamkoliv, a to i bez podstavce
  • V nabídce budou tři velikosti
  • Základní 43palcový model vyjde na necelých 30 tisíc korun

Samsung uvádí na český trh další lifestylovou chytrou televizi. Již nějaký ten pátek si můžete pořídit stylový doplněk v podobě Samsung Frame, nově se v obchodech objeví Samsung The Serif. Zajímavostí tohoto televizoru je možnost jej postavit skutečně kamkoliv. Může jít o běžné místo ve vaší obývací stěně, ale stejně tak jej umístíte na zem, stůl či do knihovny. The Serif totiž nepotřebuje žádný stojan, a to díky speciálnímu rámu, který kopíruje tvar písmena I. Neméně zajímavý je fakt, že horní část rámu je dostatečně široká, abyste na něj umístil například květináč či vázu.

Samsung The Serif

Řada The Serif nabízí kvalitní QLED panely se 4K rozlišením a podporou HDR10+. Televizory The Serif přichází i s řadou inteligentních funkcí, jak propojit další chytrá zařízení a streamovat z nich na obrazovku TV. NFC umožní pouštět hudbu a video obsah z vašeho telefonu okamžitě poté, co jej položíte na vrch televizoru. Žádné komplikované nastavování a propojování, stačí poklepat na telefon a už je možné se dívat na televizi. Umožňuje to aplikace SmartThings. Díky funkci AirPlay 2 toto propojení funguje i se zařízeními značky Apple.

V případě zájmu si budete moci vybírat mezi bílou a modrou variantou, přičemž nabídka bude zahrnovat tři různé úhlopříčky. Základní 43palcová verze vyjde na 29 990 Kč, větší 49palcový model na českém trhu stojí 32 990 Kč a největší 55palcový vyjde na 37 990 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze