Sony spouští Vlog Academy. Bezplatnou platformu pro vloggery a tvůrce videí

Sony spouští Vlog Academy. Bezplatnou platformu pro vloggery a tvůrce videí
Fotografie: Sony
  • Známí influenceři na platformě radí, jak natočit kvalitní video
  • Každý může získat nové tvůrčí znalosti, a tím se zdokonalit ve vlogování a natáčení videí

Společnost Sony v České republice spouští novou platformu Vlog Academy, jejímž prostřednictvím může každý získat nové tvůrčí znalosti, a tím se zdokonalit ve vlogování a natáčení videí.

Na projektu se podílí řada zajímavých jmen influencerské scény, například skater a cestovatel Maxim Habanec, lifestyle vloggerka Markéta Polákové (makyna016), streamer Adam Jícha (Roth Wellden) a lifestyle influencer a hudebník Jakub Smrek (Freescoot/Yakub). Prostřednictvím Vlog Academy lze nahlédnout za oponou jejich procesu tvorby videí a naučit se různé vychytávky, které pomohou na cestě za úžasně vypadajícími videi.

Daniel Novák, Brand Activation Manager pro Českou republiku a Slovensko společnosti Sony Electronics, ke spuštění nové platformy dodává: „Platforma Vlog Academy vznikla na základě našeho snu založit komunitu vloggerů, kde budeme moci inspirovat a dále vzdělávat současné tvůrce video obsahu a zároveň motivovat a podporovat aspirace začátečníků nebo těch, kteří teprve uvažují o tom, že by začali natáčet vlastní videa. Věřím, že úžasná videa a osobní příběhy tvůrců Vlog Academy pomohou inspirovat řadu nových tvůrců, kteří teprve čekají na svoji příležitost kreativně ukázat co v nich je.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze