Krční reproduktory nejsou jen vtip. Jeden představilo i Sony

Krční reproduktory nejsou jen vtip. Jeden představilo i Sony
Fotografie: Sony
  • Sony představilo přenosný reproduktor, který se nosí na ramenou
  • Je vhodný pro sledování televize nebo vyřizování telefonátů

Rádi si dopřejete hudbu, film nebo počítačovou hru pořádně nahlas, ale nechcete rušit sousedy? A zároveň nesnesete na uších sluchátka? Pak je tu pro vás nová kategorie bezdrátových reproduktorů, které nosíte na ramenou. Ty už sice existují delší dobu, ale nyní se jimi začali zabývat i velcí výrobci. Panasonic ten svůj prezentuje jako nezbytné příslušenství pro hráče, Sony zase ukazuje model SRS-NS7 jako příslušenství k televizoru.

Zadní část dotýkající se krku je z měkkého silikonu a umožňuje najít pohodlnou polohu pro nošení 319 gramů těžkého zařízení na místech, kde krk přechází v ramena. Dvojice reproduktorů s pasivními zářiči směřuje vzhůru a dokáže vám nabídnout i 360° zvuk. K televizi ho můžete připojit pomocí speciální jednotky, která minimalizuje zpoždění. Anebo využít Bluetooth.

Sony SRS-NS7

To přijde vhod i při druhé skupině funkcí, kterou Sony pro tento reproduktor prezentuje. Konkrétně jde o volání v režimu handsfree. Současně lze mít připojené dvě zařízení najednou.

Sony SRS-NS7

Zařízení vydrží na jedno nabití až 12 hodin, 5 hodin při maximální hlasitosti. Deset minut nabíjení má postačit na hodinu poslechu. Doporučená maloobchodní cena pro český trh je 7 849 korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze