Soutěžte o bezdrátový reproduktor Sony SRS-XB12

Soutěžte o bezdrátový reproduktor Sony SRS-XB12
  • Vyhrajte s fZone.cz bezdrátový reproduktor Sony SRS-XB12
  • Zaujme výkonem v neuvěřitelně malém těle
  • Soutěžit může každý, stačí správně zodpovědět jedinou soutěžní otázku

Pravidelně pro vás chystáme zajímavé soutěže o hodnotné ceny, a to jak na mobilenet.cz, tak na fZone.cz. Naposledy jste mohli soutěžit o profesionální tiskárnu od Epsonu, nyní můžete získat jeden z nejroztomilejších reproduktorů od Sony. Nenechte se však zmást velikostí, uvnitř jde o pořádného dravce.

Přenosný reproduktor SRS-XB12 s funkcí EXTRA BASS a technologií Bluetooth je přesně to, co potřebujete. Nabízí neuvěřitelný výkon v těle, které se vejde i do té nejmenší tašky. Stylový reproduktor SRS-XB12 je dokonalým parťákem, ať už cestujete kamkoliv. Se stupněm krytí IP67 se navíc nemusíte bát vody ani prachu, takže malá nehoda či dešťová přeháňka reproduktor nikterak nerozhází. O kvalitě reproduktoru jste se již mohli přesvědčit v naší recenzi.

Tento skvělý kousek nyní můžete získat v rámci naší nové soutěže, tentokrát stačí jen málo!

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět jednoduchou soutěžní otázku. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správné odpovědi hledejte na stránkách společnosti Sony.

Sony SRS-XB12

Soutěž probíhá od 7. 12. 2019 00:01 hod. do 13. 12. 2019 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, využijte tento odkaz.