Vyhrajte špičkový reproduktor Sony SRS-XB33 a staňte se hvězdou každé párty

Vyhrajte špičkový reproduktor Sony SRS-XB33 a staňte se hvězdou každé párty
Fotografie: Sony
  • Dnes můžete soutěžit o výkonný reproduktor SRS-XB33 od Sony
  • Stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku a mít štěstí při losování

Nová soutěž je tu, tentokrát hrajeme o reproduktor od Sony. Pokud hledáte spolehlivého parťáka, se kterým budete hvězdou každé akce, jste na správním místě. Bezdrátový reproduktor Sony SRS-XB33 s funkcí EXTRA BASS vám pomůže roztočit každou párty a ukáže, jak mají basy skutečně znít. S odolností proti vodě, prachu a otřesům si můžete dopřát kvalitní zvuk bez kompromisů kdykoliv a kdekoliv.

Skvělý design i přednes

Přenosný Bluetooth reproduktor SRS-XB33 má výkonu na rozdávání. Speciálně tvarované reproduktory X-Balanced Speaker Unit dosahují vysoce kvalitního zvuku a díky velkému akustickému tlaku poskytují bohatší, hlubší zážitek z poslechu, který si vychutnáte ještě více, a to až po dobu 24 hodin. A pokud chcete zažit festivalovou atmosféru, stačí přepnout na režim „živý zvuk“ pro jedinečný zážitek z prostorového zvuku. Reproduktor můžete také spárovat s jakýmkoliv chytrým zařízením s Androidem či iOS a skrze aplikace Sony Music Center a Fiestable přepínat skladby a měnit osvětlení či režimy zvuku.

Sony SRS_XB33

SRS-XB33 přináší vysoce kvalitní zvukový zážitek za jakýkoliv podmínek – prach, otřesy ani stříkající voda mu nečiní sebemenší problém, takže ho můžete bez obav nosit všude s sebou. Odolá dokonce i slané vodě, proto se nemusíte bát ani na mořské pláži. Navíc disponuje skutečně snadným ovládáním, které bylo navrženo především pro příjemné a praktické použití pro hudbu bez komplikací.

Tento skvělý kousek nyní můžete získat v rámci naší nové soutěže, tentokrát stačí jen málo!

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět jednoduchou soutěžní otázku. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás!

Soutěž probíhá od 2. 9. 2020 12:00 hod. do 8. 9. 2020 23:59 hod., správnou odpověď hledejte na webu společnosti Sony. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář