Vyhrajte profesionální tiskárnu Epson s podporou bezdrátového tisku

Vyhrajte profesionální tiskárnu Epson s podporou bezdrátového tisku
  • Vyhrajte s fZone.cz inteligentní tiskárnu Expression Premium XP-900 od Epsonu
  • Tiskárna zaujme nejenom možnostmi tisku, ale také konektivitou
  • Soutěžit může každý, stačí správně zodpovědět jedinou soutěžní otázku

Pravidelně pro vás chystáme zajímavé soutěže o hodnotné ceny, a to jak na mobilenet.cz, tak na fZone.cz. Vzhledem k tomu, že se fZone.cz soustředí na chytrou domácnost, dnešní výhra do chytré domácnosti skvěle zapadne.

Epson Expression Premium XP-900

Tentokrát totiž soutěžíme o multifunkční profesionální tiskárnu Expression Premium XP-900 od Epsonu se samostatnými zásobníky inkoustu, díky kterým je nutné vyměnit vždy jen spotřebovanou barvu, čímž snížíte náklady. Tisknout můžete až do formátu A3+ v živých barvách, rychle a ve vysokém lesku. Navíc pokud si stáhnete aplikaci iPrint, můžete tiskárnu propojit se svým chytrým telefonem nebo tabletem a tisknout zcela bezdrátově. Pohodlný tisk čeká i majitele jablečných výrobků, tiskárna totiž podporuje funkci Apple AirPrint, zbytek zajistí Wi-Fi.

Epson Expression Premium XP-900

Díky aplikaci Creative Print můžete také tisknout přímo ze sociální sítě Facebook i vytvářet vlastní pohlednice z cest, potisknout si DVD a mnohem více.

Tento skvělý kousek nyní můžete získat v rámci naší nové soutěže, tentokrát stačí jen málo!

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět jednoduchou soutěžní otázku. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správné odpovědi hledejte na stránkách společnosti Epson.

Soutěž probíhá od 29. 11. 2019 20:00 hod. do 6. 12. 2019 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář