Spider-Man: Bez domova přijde do kin znovu. Proč?

Spider-Man: Bez domova přijde do kin znovu. Proč?
Fotografie: unsplash.com
  • Spider-Man: Bez domova se stal jedním z nejvýdělečnějších filmů všech dob
  • Na začátku září přijde do kin rozšířená verze snímku
  • Znovu do kin půjde na oslavu 60. výročí Spider-Mana v komiksu
  • Letos je to také 20 let od vydání filmu Spider-Man v hlavní roli s Tobeym Maguirem

Snímek Spider-Man: Bez domova (Spider-Man: No Way Home) se vrátí na začátku září na vybraná filmová plátna. Poslední díl příběhu pavoučího superhrdiny z dílny Marvel Cinematic Universe v kinech trhal rekordy a stal se jedním z nejvýdělečnějších filmů všech dob. A to bude jeden z hlavních důvodů, proč se Marvel společně s filmovým studiem Sony Pictures rozhodl znovu tento snímek přivést do kin.


„Chtěli jste více Spideyho, máte ho mít,“ uvádí Marvel na Twitteru. Samozřejmě se nebude jednat o stejný snímek, jaký už diváci v kinech na konci loňského roku viděli. Tentokrát se můžete těšit na několik nových a rozšířených scén. Marvel k rozšířené verzi do celého názvu Spider-Man: No Way Home přidal ještě druhý podnadpis The More Fun Stuff Version. Dalším důvodem, proč Marvel film znovu vydává, jsou oslavy 60. výročí Spider-Mana v komiksu. Navíc už uběhlo 20 let od premiéry Spider-Mana v hlavní roli s Tobeym Maguirem.

Spider-Man: Bez domova se liší od ostatních marvelovek. Pozor, spoiler! A to z důvodu, že se v něm potkávají všichni tři Spider-Mani, které známe. Podle theverge.com by se měly vstupenky začít prodávat na začátku srpna. Marvel by měl brzy oznámit, v jakých zemích a kdy se bude snímek promítat. Zatím je promítání potvrzené pouze v Kanadě a Americe. Doufáme, že se dostane i do Česka. Pokud jste poslední díl Spider-Mana neviděli, bude to nejspíš poslední šance, kdy bude ke zhlédnutí na velkém plátně. Aktuálně není snímek dostupný na žádné streamovací platformě.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze