Co přináší nové rozšíření ekosystému 360 Reality Audio od Sony?

Co přináší nové rozšíření ekosystému 360 Reality Audio od Sony?
Fotografie: Sony
  • Prostorový zvuk 360 Reality Audio od Sony byl představen v roce 2019
  • Posluchači mají v současné době přístup k přibližně 4 000 skladbám ve 360 Reality Audio
  • Sérii živých vystoupení s prostorovým zvukem 360 Reality Audio uvede Zara Larsson

Sony dnes představilo rozšíření svých služeb 360 Reality Audio a portfolia produktů, včetně rozšíření o nové možnosti pro streamování videí a nástroje pro tvorbu obsahu.

Prostorový zvuk 360 Reality Audio od Sony, který byl představen v roce 2019, umožňuje umělcům a tvůrcům produkovat hudbu s mapováním zdrojů zvuku jako zpěv, sbor a nástroje s informacemi o jejich pozici a umístěním v prostoru. Tento revoluční hudební zážitek, který zprostředkovávají technologie prostorového zvuku společnosti Sony, vám dá pocit, jako byste byli v hudebním studiu nebo na živém koncertě – to vše bez opuštění pohodlí domova. Posluchači mají v současné době přístup k přibližně 4 000 skladbám ve 360 Reality Audio od umělců jako Alicia Keys, Lil Nas X, Megan Thee Stallion, Noah Cyrus, Zara Larsson a dalších.

Společnost Sony proto dnes představuje videa živých vystoupení s prostorovým zvukem 360 Reality Audio, která uvede Zara Larsson, umělecká ambasadorka Sony Music Entertainment, dne 11. ledna v 21:00 SEČ. Diváci mohou její koncert streamovat na smartphonu pomocí aplikace Artist Connection. Kombinace vybraných modelů sluchátek Sony s aplikací Sony Headphones Connect navíc umožní uživatelům ještě více zdokonalit zážitky z poslechu díky analýze tvaru jejich ucha.

Sony, přední hudební vydavatelství a poskytovatelé služeb spolupracují na spuštění streamování tohoto nového video obsahu, který bude k dispozici později v tomto roce.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze