Sony představuje bezdrátové party reproduktory X-Series se zvýšenou odolností

Sony představuje bezdrátové party reproduktory X-Series se zvýšenou odolností
Fotografie: Sony
  • Model XG500 má stupeň krytí proti prachu a vodě odpovídající normě IP66
  • Modely XP700 a XP500 splňují normu IPX4 odolnosti proti vodě
  • Reproduktory poslouží také jako powerbanka
  • Nechybí možnost připojení mikrofonu či kytary

Sony odhalilo novou řadou bezdrátových reproduktorů X-Series, které se vyznačují vysokým výkonem i dlouhou výdrží na nabití.

Inovativní měniče X-Balanced

Všechny novinky jsou vybaveny reproduktorovými měniči X-Balanced od Sony. Membrána, která nemá kruhový tvar, poskytuje větší akustický tlak a zajišťuje menší zkreslení díky tomu, že maximalizuje plochu reproduktoru.

Všesměrový party zvuk modelu XP700

XP700 má tři přední výškové reproduktory a jeden zadní reproduktor, které zajišťují všesměrový zvuk s hlubokými basy.

Výkonný party zvuk modelů XP500 a XG500

Modely XP500 a XG500 mají dva přední výškové reproduktory, přičemž model XG500 je navíc vybaven pasivními měniči, které jsou nastavené tak, aby reprodukovaly silné basy.

Sony SRS-XP500

Uspořádejte si party venku

Nový model XG500 má stupeň krytí proti prachu a vodě odpovídající normě IP66, což znamená, že si můžete vychutnat party téměř kdekoli. Můžete jej použít u bazénu, v parku na pikniku nebo na pláži. Model XG500 je vyroben z odolné voděodpudivé síťoviny, která udrží reproduktor v suchu. Modely XP700 a XP500 splňují normu IPX4 odolnosti proti vodě.

Dlouhá životnost baterie

Díky baterii s dlouhou výdrží, kterou jsou modely XG500 , XP700 a XP500 vybaveny, si reproduktory můžete vzít takřka kamkoli. Reproduktory umožňují rychlé nabíjení a fungují také jako powerbanka, pomocí níž můžete nabíjet například mobilní telefon. Všechny tři reproduktory jsou vybaveny rovněž režimem „Battery Care“, který prodlouží životnost baterie.

Prosvětlete si svůj život

Nové ambientní osvětlení nabízí celou různých světelných vzorů, které dodají večírkům energii, ale zároveň dokáží jemně osvětlit klidnou noc.

Sony SRS-XP700

Karaoke

Reproduktory řady X-Series jsou vybaveny mikrofonními a kytarovými vstupy, nic tedy nebrání tomu si udělat karaoke party.

Funkce Party Connect

Všechny tři reproduktory nabídnou funkci Party Connect, která umožňuje připojit až 100 kompatibilních reproduktorů. Hudba a světla reproduktorů se poté synchronizují.

Aplikace Sony | Music Center a Fiestable

Nová řada je kompatibilní s aplikacemi SonyMusic Center a Fiestable. Se Sony Music Center lze vybírat seznamy skladeb, pouštět další skladby, měnit světelné vzorce a zvukové režimy. Fiestable umožňuje přístup k zábavním funkcím, které pomohou vytvořit party náladu. K dispozici je karaoke včetně režimů Voice Changer a Echo, nebo DJ, které umožňuje přidávání zvukových efektů.

Sony SRS-XG500

Ceny a dostupnost

Cena reproduktoru SRS-XP700 činí 10 990 Kč s dostupností od června 2021. V případě SRS-XP500 zájemci zaplatí 8 990 Kč rovněž s dostupností od června letošního roku a reproduktor SRS-XG500 bude nabízen za 9 990 Kč a do prodeje se dostane v červenci 2021.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze