Seriál Medvěd se vrací s druhou řadou na Disney+

Seriál Medvěd se vrací s druhou řadou na Disney+
Fotografie: Disney
  • Druhá řada na Disney+ vyjde 2. srpna
  • Tvůrcem seriálu je Christopher Storer
  • První série získala několik ocenění
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Kritikou uznávaný a oceňovaný seriál Medvěd (The Bear) bude mít premiéru ve středu 2. srpna exkluzivně na Disney+. V nové roli se objeví Molly Gordonová. V druhé řadě se Carmen „Carmy” (Jeremy Allen White), Sydney (Ayo Edebiriová) a Richard „Richie” (Ebon Moss-Bachrach) snaží přeměnit svůj ušmudlaný sendvičový podnik na místo, co má styl. Zatímco bistro obracejí vzhůru nohama, zbytek týmu podstupuje vlastní transformační cestu a všichni jsou nuceni postavit se čelem své minulosti.

Jak záhy zjistí, jediná věc, která je těžší než provozování restaurace, je otevření nové restaurace. Tým čelí nejen šílené byrokracii spojené s povolením, ale i dodavatelům. Naštěstí se během plánování nového menu mohou potěšit tvůrčím utrpením. Nový začátek znamená nový přístup a celý tým čekají změny – ve způsobu přemýšlení, práce, vůči hostům i sobě.

Kromě Whitea, Edebiriové a Moss-Bachracha se v seriálu objeví také Abby Elliottová, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayasová a Matty Matheson. V dalších rolích hrají Edwin Lee Gibson, Oliver Platt a nově i Molly Gordonová. Kritikou oceňovaný seriál za první řadu posbíral několik ocenění – AFI TV Program of the Year, WGA Award, PGA Award, Film Independent Spirit Award, American Cinema Editors Award a ACE Eddie Award. Jeremy Allen White také získal cenu za komediální herecký výkon na Zlatých glóbech, SAG Awards a Critics Choice Awards.


Za seriálem Medvěd stojí Christopher Storer (Ramy, Osmá třída), který je zároveň výkonným producentem spolu s Joannou Calovou (BoJack Horseman, Undone), Hiro Muraiem (Atlanta, Stanice 11) ze společnosti Super Frog, Joshem Seniorem a Mattym Mathesonem. Producentem je Tyson Bidner (Ramy). Seriál produkuje společnost FX Productions.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze