T-Mobile přidává do své televize nové programy

T-Mobile přidává do své televize nové programy
Fotografie: T-Mobile
  • Ode dneška je k dispozici sportovní kanál Arena Sport 1 HD
  • Kromě toho T-Mobile přidává regionální TV a dodává, že pracuje na rozšíření programové nabídky

T-Mobile vylepšuje programovou nabídku T-Mobile televize. Ode dneška se nově objevil sportovní kanál Arena Sport 1 HD. Od stejného data rozšíří nabídku také vysílání regionálních TV stanic. Arena Sport 1 HD potěší především fanoušky fotbalu, protože Arena Sport vysílá přímé přenosy z druhé anglické ligy Sky Bet Championship, nizozemské Eredivisie, rakouské fotbalové Bundesligy, švýcarské Super League a čínské Chinese Super League. Ošizení ale nebudou ani příznivci jiných sportů. Arena Sport přináší například přímé přenosy z Adriatické basketbalové ligy a motoristické závody Nascar Xfinity Series. Arena Sport 1 HD je k dispozici ve všech TV službách T-Mobile od tarifu S výše.

Od dnešního dne, tedy 4. února, obohatí nabídkou hned 9 nových regionálních TV stanic: ČT 1 JM HD, ČT 1 SM HD, Praha TV, RegionálníTV.cz, Jihočeská TV, Info TV Brno, Regionální Televize Slovácko (TVS), Polar – Moravskoslezská regionální TV a TV Brno 1. Prozatím nebude dostupná u těchto programů funkce zpětného zhlédnutí a nahrávání pořadů.

Nejen regionální zpravodajství najdou diváci ve všech televizních službách kromě T-Mobile SAT TV od tarifu XS výše (i u Mobilní televize do tarifů Start a Komplet a u služby T-Mobile TV GO do balíčku MAX). T-Mobile v tiskové zprávě dodává, že již nyní pracuje na rozšíření programové nabídky. Uživatelé se tak mohou v následujících měsících těšit na další regionální TV stanice.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze