Transformujte vaše žárovky na chytré, navíc s podporou Apple HomeKit

Transformujte vaše žárovky na chytré, navíc s podporou Apple HomeKit
  • Koogeek Smart Socket je speciální adaptér, který transformuje vaše běžné žárovky na chytré
  • Adaptér na běžnou žárovku je vybaven Wi-Fi připojením, podporuje navíc Apple HomeKit
  • I s dopravou vás tento zajímavý adaptér vyjde na necelých tisíc korun

Pokud chcete začít s chytrou domácností a nechcete přitom investovat sta tisíce, můžete začít pozvolna, například chytrými žárovkami. Ty lze pořídit buď v sadě, nebo samostatně, stejně tak se řešení liší cenou. Základní chytré žárovky sice pořídíte za pár korun, pokud ovšem chcete „více parády“ a navíc vyžadujete, aby žárovky podporovaly Apple HomeKit, cena může dosáhnout více než 1,5 tisíce korun za jednu žárovku.

Smart Socket

Pokud jste s vašimi žárovkami spokojeni, doma máte převážně jablečné výrobky a byste si chtěli vyzkoušet chytrou domácnost, nabízí se řešení v podobě speciální objímky Koogeek Smart Socket. Tento doplňkem funguje v podstatě jako adaptér na vaši běžnou žárovku se závitem E27, ve kterém se nachází inteligentní část a hlavně – Wi-Fi konektivita. Žárovku v objímce lze tedy následně ovládat i vzdáleně v rámci domácí Wi-Fi sítě, navíc pohodlně skrze aplikaci Home pro iOS a hlasovou asistentku Siri. Ke správné funkčnosti vám bude stačit iOS zařízení s verzí 8.1 a vyšší a domácí Wi-Fi síť.

Smart Socket

Instalace je velice snadná. Standardní žárovku stačí našroubovat do nástavce Koogeek Smart Socket a ten následně umístit do zvolené lampy, ať už stojací, případně té na stůl. Následně je třeba doplněk spárovat s aplikací Home a pak si již jen užívat vzdáleného ovládání. Cena nástavce se pohybuje okolo 35 euro, i s dopravou z Amazonu zaplatíte zhruba 950 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze