Vodafone TV přináší 7 speciálních olympijských kanálů v HD kvalitě

Vodafone TV přináší 7 speciálních olympijských kanálů v HD kvalitě
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, fZone.cz
  • K balíčku Sport nyní přibydou další specializované programy se zaměřením na největší sportovní událost letošního roku
  • Jednotlivé sportovní události bude možné nejen zhlédnout zpětně po dobu až sedmi dnů, ale také si je nahrát pro pozdější zhlédnutí

Vodafone přináší svým zákazníkům, kteří mají Vodafone TV jedinečnou možnost sledovat dění na Olympiádě v Tokiu. Přináší totiž 7 nově přidaných sportovních kanálů, které nabídnou 24 hodin denně živé přenosy a záznamy soutěží. Komu důležitý moment třeba kvůli značnému časovému posunu uteče, může si sportovní klání pustit díky funkci zpětného zhlédnutí až 7 dní zpátky. Spolu s kanály Eurosport 1 a 2 tak televize od Vodafonu bude olympiádu přenášet na celkem 9 programech a diváci je všechny mohou sledovat, aniž by zaplatili korunu navíc.

U programů bude k dispozici plné EPG.

K balíčku Sport nyní přibydou další specializované programy se zaměřením na největší sportovní událost letošního roku – olympijské hry v Tokiu. Ty se konají v termínu 23. července až 8. srpna 2021.

Jak budou nové programy zaměřené

Televize od Vodafonu dlouhodobě nabízí programy Eurosport 1 a 2, které jsou lokalizované do češtiny. Nyní přibude dalších 7 programů Eurosport 3 až 9 s původním anglickým komentářem. Kanály budou tematicky zaměřené na konkrétní sportovní kategorie.

  • Eurosport 1 a 2 – hlavní události a sestřihy
  • Eurosport 3 – tenis, stolní tenis, badminton, golf
  • Eurosport 4 – gymnastika, trampolína, skoky do vody, synchronizované plavání
  • Eurosport 5 – fotbal, florbal, rugby, baseball, softball
  • Eurosport 6 – basketbal
  • Eurosport 7 – bojové sporty (taekwondo, box, judo, wrestling, karate)
  • Eurosport 8 – házená
  • Eurosport 9 – volejbal

U programů bude k dispozici plné EPG – to znamená, že jednotlivé sportovní události bude možné nejen zhlédnout zpětně po dobu až 7 dnů, ale také si je nahrát pro pozdější zhlédnutí (platnost nahrávek je 90 dní). Všechny programy budou dostupné i v aplikaci Vodafone TV pro mobilní telefon nebo tablet.

Rovnou v nabídce, případně v bezplatném balíčku

Cesta k dodatečným kanálům je jednoduchá. U programové nabídky TV Komfort a TV Komplet budou všechny zmíněné Eurosport kanály automaticky nově zahrnuté a zákazník se nemusí o nic starat. U nabídky TV Klasik je potřeba mít aktivní balíček Sport (za 99 korun), případně Sport mini, který je zdarma a zahrne všech 9 kanálů Eurosportu. Zákazníci tak nemusí platit nic navíc. Aktivaci balíčku si může zájemce provést sám přes samoobslužné online kanály nebo aplikaci Můj Vodafone. Případně lze o změnu požádat i v prodejnách Vodafonu.

Zkrátka nepřijdou ani zákazníci bývalé firmy UPC s televizní službou Horizon TV. Budou mít za stejných podmínek k dispozici všech 9 stanic Eurosportu, pouze bez možnosti zpětného zhlédnutí a nahrávání. Aktivace je možná výhradně na zákaznické lince. Vodafone všechny zákazníky postupně převádí právě na Vodafone TV.

Více nejen k olympijské nabídce najdete na webové stránce www.vodafone.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze