Vodafone přináší filmy ve 4K jako první operátor v ČR. Má to ale háček

Vodafone přináší filmy ve 4K jako první operátor v ČR. Má to ale háček
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, fZone.cz
  • Pro přehrání 4K je nutné mít set-top box Vodafone TV
  • Na tituly z videotéky Vodafone postupně naváže i televizním vysíláním ve 4K

Vodafone TV od října nabízí novinku, o které informuje v tiskové zprávě: k dispozici je v ní řadu titulů v nejvyšším rozlišení 4K UHD. Další filmy, a to včetně restaurovaných klasik z Národního filmového archivu, budou postupně přibývat.

Jako první operátor v Česku umožňujeme předplatitelům videotéky Vodafone TV spustit tituly v nejvyšším rozlišení obrazu 4K. Náš set-top box je na takové rozlišení připravený, navíc od letošního léta je součástí Vodafone TV i služba Netflix. Díky tomuto spojení si zákazníci toužící po špičkové kvalitě obrazu už mají z čeho vybírat. Dalším krokem bude v blízké době i přenos televizních kanálů ve 4K,“ říká Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Pro přehrání 4K je nutné mít set-top box Vodafone TV.

Snímky v nejvyšším rozlišení najdou diváci Vodafone TV ve speciálně označené sekci. Přitom u videotéky Vodafonu zákazník neplatí za každý zhlédnutý titul zvlášť – u vyšších televizních balíčků Komfort a Komplet je už videotéka v ceně. U tarifu Klasik získá zájemce přístup k více než 1 000 filmů a seriálů za poplatek 99 korun měsíčně. Pro přehrání 4K je však nutné mít set-top box Vodafone TV, zároveň logicky také televizi, která 4K kvalitu obrazu umožňuje.

Kdo potřebný televizor k dispozici nemá, může si filmy také přehrát, automaticky se přepnou do standardního rozlišení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze