Olympijské hry v Paříži, komedie Dekameron a další čerstvé tipy na novinky týdne

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Olympijské hry v Paříži, komedie Dekameron a další čerstvé tipy na novinky týdne
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Max bude vysílat živé přenosy z olympijských her pro všechny předplatitele
  • Netflix nabízí druhou sérii Kleo a minisérii o podvodníkovi Lou Perlmanovi
  • A podívat se můžete i na akční seriál Podvodníci z Tokia

Jako každé pondělí, i tentokrát vám přinášíme tipy, na jaké tituly se na streamovacích platformách Netflixu a Maxu podívat. Max bude tento týden jednoznačně lákat na olympijské hry, které budou živě přenášeny pro všechny předplatitele. Netflix pak nabízí německý špionážní seriál nebo komedii podle známé knihy od Giovanniho Boccaccia.

Olympijské hry v Paříži 2024

Přípravy na olympijské hry vrcholí a do Paříže se sjíždí ti nejlepší sportovci světa. Zahájení proběhne 26. července a Max poskytne sledování olympijských závodů online, a to i v případě, že máte jen základní předplatné. Při ostatních sportovních přenosech je potřeba dokoupit balíček Sport – na olympijské hry se bude moci dívat ale každý. Živé přenosy budou k dispozici až do konce her, tedy do 11. srpna.

Decameron

Od čtvrtka se můžete na Netflixu podívat na černou komedii Decameron, která vás vezme zpět do 14. století, kdy v Itálii řádil dýmějový mor. Skupina šlechticů i s jejich sluhy se tak na nějakou dobu uschová do obrovské vily Santa, kde jsou velké zásoby jídla i pití. Co ale zpočátku vypadá jako příjemný pobyt, se zvrhne v boj o přežití.

Seriál Špinavý pop

Špinavý Pop: Podvodník s boy bandy

Nový dokumentární miniseriál ukáže zákulisí vzniku největších chlapeckých skupin, jako jsou Backstreet Boys, NSYNC a O-Town. Lou Pearlman stál za vznikem těchto kapel, ale dostal na výslunní i jiné známé popové zpěváky. Ačkoliv se tedy mohl zdát jako dobrý manažer, podvedl investory, pošpinil lidi okolo sebe a mnoho jich okradl. Jaký byl tedy následně jeho osud, když vše prasklo? Seriál můžete sledovat od středy na Netflixu.

Kleo

Agentka Kleo Straubová se vrací v druhé sérii, aby jednou pro vždy zničila červený kufr, ve kterém jsou informace, jak bude vypadat Evropa po studené válce. V první sérii jsme mohli sledovat, jak agentka Stasi byla neprávem zatčena a odsouzena za zabití cíle v Západním Berlíně. Po pádu Berlínské zdi se ale dostane na svobodu a začne pátrat po tom, kdo ji zradil. V druhé řadě se bude muset Kleo společně se Svenem postavit KGB a CIA, protože i oni touží po červeném kufru. Kromě toho ale začne postupně odhalovat i další záhady z její minulosti.

Podvodníci z Tokia

Skupina realitních podvodníků okrádá realitní firmy o miliardy jenů. Policii se je ale stále nedaří vypátrat. Nyní má parta za cíl nový objekt za doposud nejvyšší částku – 10 miliard jenů. Musí tak vše naplánovat do posledního detailu a rozjet pavučinu lží a intrik na majitele pozemků. Policie je jim ale neustále v patách, a tak se můžeme těšit na akční scény plné honiček. Seriál můžete sledovat na Netflixu od čtvrtka.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze