Netflix vydal první ukázku z reálné Hry na oliheň

Netflix vydal první ukázku z reálné Hry na oliheň
Fotografie: unsplash.com
  • 456 účastníků bude soutěžit o 4,56 milionů dolarů (105 milionů korun)
  • Zvítězí pouze jeden soutěžící
  • Netflix Squid Game: The Challenge uvede 22. listopadu

Máte na to, abyste přežili tu nejnáročnější soutěž a získali vysokou odměnu? V oficiálním traileru ke hře Squid Game: The Challenge hrstka účastníků sáhne až na dno svých sil, Soutěž, kde budou bojovat nejen o právo chlubit se vítězstvím, ale také o výhrou ve výši 4,56 milionu dolarů (zhruba 105 milionů korun). Premiérová upoutávka slibuje spoustu ostrého soupeření a narážek na původní seriál, protože do hry vstoupí 456 vyzyvatelů, z nichž zvítězí jen jeden.


Od ikonického červeného oblečení dozorců s černobílými maskami až po kontrolní stanici – každý kousek Squid Game: The Challenge byl naplánován a navržen tak, aby diváky i hráče přenesl do světa seriálového hitu společnosti Netflix. Na začátku traileru vidíme soutěžící (oblečené do zelených herních uniforem), jak procházejí známou scénou, zatímco jeden z dozorců prozrazuje, že tučná výhra je největší v historii reality show. Když vstoupí do hlavní místnosti a kochají se pohledem na hromadu peněz, která na ně čeká, účastníkům se zatočí hlava, když si uvědomí, že by to všechno mohlo být jejich. Upoutávka, která obsahuje pohled na nezapomenutelné a strašidelné pole červeného světla a zeleného světla až po nové hry, jako je bitevní loď, dává divákům možnost nahlédnout pod pokličku toho, co čeká hráče během jednotlivých kol.

Devítidílný seriál se stal populárním hned po vydání. Příběh nám ukazuje skupinu lidí s velkými dluhy, které nejsou schopní splatit. Neznámá organizace jim nabídne zapojit se do hry, ve které mohou vyhrát velký obnos peněz. Není to ale tak jednoduché. Soutěžící ve hrách také bojují o svůj život.

V průběhu natáčení nové reality show se však objevilo mnoho negativních zpráv, které se týkaly situace, v níž šlo o život, jako tomu bylo u nešťastných postav v seriálu. Někteří soutěžící obviňovali produkci ze zmanipulovanosti, kdy si tvůrčí tým vybíral favority a zajišťoval jim postup v každém kole, i když se jim nedařilo. V souvislosti s ohrožením života se objevily zprávy, které odhalily, že několik hráčů potřebovalo lékařskou pomoc po soutěži, v níž byli nuceni překonat hranice svých možností v mrazivých teplotách.

I přes negativní ohlasy se diváci nemohou dočkat, až se do hry Squid Game: The Challenge ponoří. Podle collider.com se jedinečná soutěžní reality show objeví na Netflixu už 22. listopadu 2023.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze