Xiaomi se chystá vyrábět postele. Budou samozřejmě chytré

Xiaomi se chystá vyrábět postele. Budou samozřejmě chytré
  • Postel jde ovládat hlasem
  • Nabídne několik módů pro spánek, odpočinek i zábavu

Čínskou značku Xiaomi známe hlavně díky chytrým telefonům, ale zároveň se pouští do experimentování v mnoha dalších oblastech spotřebitelské elektroniky, kam se snaží přinést nové trendy a postupy.

Xiaomi Bed

Nikoho tak například nepřekvapí elektrický zubní kartáček, který můžete spárovat s mobilním telefonem přes Bluetooth, ale chytrá postel, to je opravdu něco nového. Postel se jmenuje Xiaomi 8H Milan Smart Electric Bed a zatím je v režimu předobjednávek na čínských e-shopech, kde se prodává za 1 999 jüanů, tedy v přepočtu za osm tisíc korun, pokud přidáme daň.

Základní funkcí roštu je možnost polohování horní a dolní poloviny přesně podle vašich potřeb, které zadáte dálkovým ovladačem nebo hlasovými příkazy. Navíc se pro vás zde nachází pětice přednastavených módů: plochý, proti chrápání, čtecí, televizní a jeden nazvaný „zero gravity“.

Xiaomi Bed

Výrobce slibuje vysokou odolnost všech částí vyrobených ze skelného vlákna a vyztužené oceli. Při každodenním provozu by motory měly zvládnout bez chyby fungovat minimálně deset let. Tkanina je speciálně odolná proti poškození i polití.

Xiaomi Bed

Není však jasné, kdy a jestli vůbec se tento kousek podívá na jiné trhy, než je domovská Čína.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze