Xiaomi X20 Max je robotický vysavač s ukrytým mopem, který nepřehlédne žádný kout

Xiaomi X20 Max je robotický vysavač s ukrytým mopem, který nepřehlédne žádný kout
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, fZone.cz
  • O přísun energie se stará baterie s kapacitou přesahující 5 000 mAh
  • Novinka slibuje špičkový sací výkon, který ocení domácnosti s domácími mazlíčky
  • Zajímavostí je funkce vysušení mopových podložek

Kromě mobilních novinek od Xiaomi jsme se dnes dočkali také oznámení nového robotického vysavače s označením X20 Max. Novinka je vybavena základní stanicí typu „vše v jednom“ se systémem automatického mytí mopové podložky při vysoké teplotě. Zajímavostí rovněž je, že si uživatelé mohou přizpůsobit teplotu vody pro mytí mopu, což zajistí optimální výsledky úklidu, a hraje klíčovou roli při mopování citlivých povrchů. Praktická je rovněž funkce sušení horkým vzduchem, která vysuší mopové podložky již za tři hodiny, a zabrání tak vzniku nepříjemného zápachu.

Xiaomi X20 Max

Výrazným prvkem je inovativní výsuvné rameno mopu, které dosáhne do rohů a podél okrajů pro pečlivý úklid. Díky němu tak robot nevynechá žádné zakoutí domácností. Díky vysokému sacímu výkonu 8000 Pa Xiaomi Robot Vacuum X20 Max bez námahy sbírá a odstraňuje hluboko usazený prach, zvířecí chlupy a další nečistoty, což z něj dělá ideální volbu pro domácnosti s domácími mazlíčky nebo alergiky.

Xiaomi X20 Max

Pokročilá technologie vyhýbání se překážkám umožňuje robotickému vysavači Xiaomi X20 Max bezproblémovou navigaci kolem nábytku a dalších překážek, čímž minimalizuje riziko kolize a zajišťuje vždy důkladný úklid. Robotický vysavač Xiaomi Robot Vacuum X20 Max je poháněn 5 200mAh baterií a slibuje až 120 minut nepřetržitého úklidu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze