Z Home Mini je Nest Mini a naučil se spoustu nových věcí

Z Home Mini je Nest Mini a naučil se spoustu nových věcí
  • Google Asistent nyní běží přímo v reproduktoru, je o mnoho rychlejší
  • Reproduktor umí nově telefonovat a lze ho použít jako interkom
  • Je možné jej namontovat na zeď

Rodinu chytrých reproduktorů od Googlu doplňuje Nest Mini, o kterém už se delší dobu spekulovalo. Vypadá velmi podobně jako Home Mini, ale s tím rozdílem, že může být namontován na zeď. Nabídku barevných odstínů doplňuje modrá pojmenovaná „Sky“ a ekologové budou mít radost, že plastové části byly vyrobeny pomocí recyklace použitých láhví.

Google Nest Mini

Google dále slibuje ještě lepší zvuk a také přidání třetího mikrofonu, aby vašim povelům bylo lépe rozumět i v hlučném prostředí. Ovšem největší předností je nová funkcionalita Google Asistenta, který běží lokálně a nemusí si pro každou věc sahat na internet. Váš „rozhovor“ s reproduktorem tak bude mnohem rychlejší a přirozenější.

Google Nest Mini

Mezi další zajímavé funkce patří domácí interkom, kdy můžete využívat sadu chytrých reproduktorů pro komunikaci mezi pokoji v domě. Pomocí reproduktoru je také možno telefonovat prostřednictvím komunikátoru Google Duo.

Předobjednávky začínají už dnes, reproduktory budou dostupné 22. října za cenu 49 dolarů, což by v českých poměrech znamenalo zhruba 1 400 korun. Česká republika však stále nepatří mezi podporované země, respektive jazyky.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze