Aplikace DoKapsy od ČSOB se otevírá široké veřejnosti

Aplikace DoKapsy od ČSOB se otevírá široké veřejnosti
Fotografie: ČSOB
  • Klienti ČSOB a Poštovní spořitelny si mohou aktivovat placení mobilním telefonem
  • Aplikací je také možné v některých městech zaplatit parkování

Aplikace DoKapsy od ČSOB, kterou používá téměř 25 tisíc klientů, je nově dostupná pro širokou veřejnost. Na konci tohoto roku budou moci i všichni ti, kdo nejsou klienty ČSOB, využívat několik nebankovních služeb, aniž by si v bance museli otevírat účet. V aplikaci DoKapsy od ČSOB lze mít věrnostní kartičky různých obchodníků, využívat slevy a snadno zaplatit za parkování ve vybraných českých a moravských městech.

Aplikaci DoKapsy od ČSOB si oblíbilo už více než dvacet tisíc našich klientů, kteří v ní nejčastěji využívají věrnostní kartičky a slevové akce. Teď si ji mohou nainstalovat a používat všichni příznivci mobilních aplikací,“ říká Michaela Lhotková, výkonná ředitelka ČSOB pro platební řešení a inovace. Pro klienty s účtem ČSOB a Poštovní spořitelny nabízí aplikace funkce navíc. Umožňuje například aktivovat si placení mobilním telefonem přes Google Pay, mít přehled o platbách kartou nebo si zapnout vrácení peněz pro nakupování na zahraničních e-shopech.

Všichni uživatelé aplikace mohou každý měsíc ušetřit díky nabídkám z věrnostního programu Svět odměn. Pomocí DoKapsy od ČSOB je možné ve vybraných městech zaplatit parkování přímo z auta (např. Tábor, Ústí nad Labem, Vsetín, Holešov a další). V budoucnu banka plánuje nabídnout funkci, kdy si z aplikace půjde objednávat jízdenky městské dopravy.

Technologické řešení aplikace DoKapsy vyvinula česká společnost Etnetera na zakázku ČSOB tak, aby byla ve výsledku dostupná pro všechny bankovní klienty v ČR. „Inovativní přístup skupiny ČSOB v oblasti digitalizace velmi oceňujeme a věříme, že i další technologické novinky, které ve spolupráci s bankou připravíme, budou pro české klienty užitečnými nástroji nejen pro správu osobních financí,“ říká Martin Palička, CEO společnosti Etnetera Group.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze