Apokalyptický seriál o asteroidu mířícím na Zemi a detektivové ze záhrobí

Novinky pro tento týden na Netflixu a HBO Max
Apokalyptický seriál o asteroidu mířícím na Zemi a detektivové ze záhrobí
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Korejský katastrofický seriál Sbohem, Země, byl natočen podle knižního bestselleru
  • Můžete se také podívat na dokument o trávení a zdravém mikrobiomu
  • A HBO Max nabízí druhý díl seriálu Sympatizant

Poslední dubnový týden nám opět streamovací platformy přináší několik novinek. HBO Max vydalo další díl seriálu Sympatizant, kde se můžeme těšit na Roberta Downey jr. v několika rolích a Netflix přichází z novými seriály i dalším českým snímkem. Co si vybere, záleží jen na vás.

Ženy a život

Další česká komedie míří na Netflix. Tentokrát ale bude zaměřena spíše na ženské publikum. Eliška (Eva Burešová) se schází se známým tenistou Petrem (Jakub Kohák), který je ovšem dost přelétavý. Je tu ale ještě Richard – kamarád z dětství, který se k Elišce na chvíli po neshodách s manželkou Klárou nastěhuje. Do toho všeho by Eliška chtěla být módní návrhářkou, a tak se společně se sestrou Ilonou pustí do budování podniku. Mezitím se ale musí vyřešit, s kým tedy chce Eliška žít.

Sbohem, Země

Netflix v pátek uvede nový korejský katastrofický seriál, který byl natočen podle knižního bestselleru. Obyvatelům Korejského poloostrova je oznámeno, že za 300 dní narazí do Země asteroid Dina. V zemi zavládne chaos a zmatek a mladá učitelka se rozhodne ochránit svoje žáky před zločinci a uprchlými vězni, kteří se pohybují venku.

Sbohem, Země

Mladí mrtví detektivové

Dva mladíci, kteří ale už nejsou mezi živými, se rozhodnou zůstat na Zemi a pomáhat duchům, jenž nepřešli na druhou stranu, řešit jejich záhady. Charles Rowland a Edwin Paine tak budou muset čelit nástrahám z posmrtného života, a to včetně Smrti samotné. Pomáhat jim při řešení případů bude jasnovidka. Seriál má velká očekávání, jelikož pochází od autora Sandmana a producenta seriálu Ty. Podívat se na něj můžete na Netflixu od čtvrtka.

Sympatizant

Každé pondělí vydává HBO Max nový díl špionážního seriálu Sympatizant. První díl vás uvedl do příběhu, kdy ukázal poslední dny vietnamské války a napůl francouzského a napůl vietnamského komunistického špiona, který musí uprchnout se svým generálem do Ameriky. Druhý díl vás zavede již přímo do Los Angeles, kde ovšem práce nekončí a špion zasílá pomocí zašifrovaných zpráv informace Vietkongu. Zároveň však on sám musí ukázat na někoho prstem, aby nebyl podezříván.

Zdraví prochází žaludkem

Netflix v pátek uvede dokumentární film, který vás zavede do lidského těla. Přesněji do jeho trávení. Zdravé zažívání je důležité pro naše zdraví, náladu a jeho nefunkčnost může vést k vážným nemocem. V dokumentu se dozvíte, jak funguje mikrobiom, jak jsou střeva propojena s mozkem a co všechno může správné zažívaní ovlivnit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze