Bang & Olufsen představuje kolekci pro jaro a léto

Bang & Olufsen představuje kolekci pro jaro a léto
  • Společnost volí decentní tóny skandinávského léta
  • Lehká in-ear bezdrátová sluchátka doprovázejí sluchátka přes uši s ANC
  • Nechybí ani přenosný reproduktor

BeoPlay E6

Lehká in-ear bezdrátová sluchátka s bohatým zvukem typickým pro Bang & Olufsen, která pevně a ergonomicky drží v uchu a hodí se pro aktivní životní styl. Se silnými basy a bohatým dynamickým zvukem jsou BeoPlay E6 navrženy tak, aby udělala dojem na ty nejnáročnější milovníky hudby. Jsou vyrobeny z odolných materiálů a odolné vůči postříkání vodou i prachu. Barvy z kolekce Jaro/Léto 2019: Nebe (Sky). Doporučená cena 7 800 Kč.

BeoPlay E6

BeoPlay H9i

Vlajková loď společnosti v podobě bezdrátových sluchátek přes uši s měkkými a stylovými náušníky. BeoPlay H9i kombinují aktivní potlačování hluku (ANC: Active Noise Cancellation), inovativní hliníkové dotykové plochy pro ovládání a bohatý zvuk typický pro Bang & Olufsen. Žádné rušení, jenom čistá hudba. Na baterii vydrží až 18 hodin. Barvy z kolekce Jaro/Léto 2019: Jíl (Clay) a Borovice (Pine). Doporučená cena 12 900 Kč.

BeoPlay H9i

BeoPlay A1

Skutečně přenosný Bluetooth reproduktor pro poslech hudby a telefonování. BeoPlay A1 skrývá v malém balení skutečně udivující výkon, který bychom čekali spíš od o třídu vyšší reproduktorové soustavy. Je tak ideálním společníkem pro výlety a cestování, přitom uchvátí každého, kdo si potrpí na kvalitní design a ještě lepší zvuk. Barvy z kolekce Jaro/Léto 2019: Jíl (Clay), Borovice (Pine) a Nebe (Sky). Doporučená cena 6 500 Kč.

Beoplay A1
BeoPlay A1
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze