Nová sluchátka Bang & Olufsen řady Motion se aktivity nebojí

1
Nová sluchátka Bang & Olufsen řady Motion se aktivity nebojí
  • BeoPlay E8 jsou zcela bezdrátové špunty s nabíjecím pouzdrem
  • Model E6 se také zasouvá do sluchovodu, ale mají kabel kolem krku

Špuntová sluchátka BeoPlay E8 Motion jsou navržena pro ty, kteří nechtějí hledat kompromis mezi zvukem a designem při dosažení skutečné bezdrátové svobody. Bílým sluchátkům sekunduje bílé nabíjecí pouzdro z kůže a hliníku a nástavce do uší různých velikostí. Díky nim dosáhne každý uživatel toho nejvyššího poslechového komfortu. BeoPlay E8 Motion disponují bezdrátovým nabíjením, díky čemuž je lze používat skutečně bez jediného kabelu. Proto k nim také Bang & Olufsen nabízí nabíjecí podložku BeoPlay Charging Pad, nyní také v korespondující bílo-hliníkové kombinaci.

Beoplay E8 Motion
BeoPlay E8 Motion.

Taktéž špuntová sluchátka BeoPlay E6 Motion jsou esenciálním produktem pro městský životní styl, do kterého přinášejí konzistentní kvalitu zvuku za každých podmínek. Jejich vybavení tvoří bílý voděodolný pogumovaný kabel a široké spektrum silikonových nástavců. Stejně jako „klasická” BeoPlay E6, i verze Motion má v sluchátkách zabudované magnety. Když zrovna uživatel neposlouchá, dají se sluchátka jednoduše a bezpečně zavěsit kolem krku.

Beoplay E6 Motion
BeoPlay E6 Motion.

BeoPlay E8 Motion i BeoPlay E6 Motion mají ochranu kategorie IP54 proti vodě i potu. Speciálně pro tyto dva modely je ve zvukových profilech v aplikaci Bang & Olufsen k dispozici režim s výraznějšími basy.

BeoPlay E6 Motion s doporučenou cenou 7 830 Kč a BeoPlay E8 Motion s doporučenou cenou 9 170 Kč budou dostupná v obchodech Bang & Olufsen a u vybraných partnerů.

Diskuze ke článku
Jen2
Nakonec jsem koupil Lamax Dots1 (recenzi jsem četl tady https://www.testado.cz/recenze-sluchatek-lamax-dots1/)a nelituji. Normálně s nimi běhám a stále drží. Kvalita poslechu je ale samozřejmě trošku horší, s Bang & Olufsen se srovnávat nemůžou viz taky cena :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze