Bose představuje reproduktory SoundLink Revolve II s 360° zvukem a delší výdrží

1
Bose představuje reproduktory SoundLink Revolve II s 360° zvukem a delší výdrží
Fotografie: Bose
  • Bose Revolve II i Bose Revolve+ II splňují specifikace IPX 55
  • Pomocí aplikace lze propojit dva libovolné reproduktory Bose SoundLink do jednoho setu
  • Výkonnější model Revolve+ II vydrží až 17 hodin na jedno nabití

Na náš trh přichází nové reproduktory Bose SoundLink Revolve II, jejichž původní verze proslula unikátní konstrukcí s 360° zvukem. Bose Revolve II a jeho větší a výkonnější sourozenec Bose Revolve+ II nabízí nyní kromě působivé reprodukce také moderní rozhraní Bluetooth 5.0, delší výdrž na nabití, větší odolnost vůči vodě i prachu a designově navazují na stávající řadu smart reproduktorů Bose Home Speaker.

Bose SoundLink Revolve II

Oproti předchozí verzi přináší novinky několik důležitých vylepšení. Prvním je rozhraní Bluetooth 5.0, které zajišťuje při bezdrátovém připojení větší přenosovou rychlost, což umožňuje přenos zvuku ve vyšší kvalitě a v neposlední řadě také lepší stabilitu spojení. Druhým důležitým vylepšením je vyšší odolnost. Bose Revolve II i Bose Revolve+ II splňují nyní specifikace IPX 55, neublíží jim tak prudký déšť, tryskající voda ani prašné prostředí.

Uživatelsky významnou inovací obou modelů je také o hodinu delší výdrž na nabití. Revolve II může nyní přehrávat hlasitou hudbu až po dobu 13 hodin, větší a výkonnější model Revolve+ II, který je vybaven praktickým madlem pro přenášení, vydrží až 17 hodin. Nezanedbatelnou změnou je také barevné přizpůsobení modelové řadě Bose Smart Speakers určené k přímému streamingu z populárních internetových služeb a bezdrátovému rozvodu hudby v rámci dosahu Wi-Fi sítě.

Bose SoundLink Revolve II

Oba reproduktory SoundLink Revolve II lze dobíjet pomocí integrovaného microUSB konektoru nebo také s využitím samostatně prodávané dobíjecí základny. Kromě bezdrátové reprodukce umožňují také propojení s telefonem či přehrávačem pomocí audio kabelu s 3,5mm stereo konektorem.

Skutečný 360°zvuk reproduktorů Revolve

Bluetooth reproduktory Revolve II hrají stejně kvalitně do všech stran, hudbu si tak mohou naplno užít všichni posluchači v místnosti. Unikátní způsob všesměrového zvuku byl použit již v první generaci. Na rozdíl od většiny konkurenčních produktů nespoléhá na princip všesměrového zvuku v instalaci více měničů (reproduktorů) namířených do různých stran, ale je založen na vlastním řešení. Měnič je namířen dolů, kde jsou zvukové vlny odraženy od speciální akustické čočky do všech stran. Výsledkem je skutečně stejná kvalita poslechu bez poklesů intenzity výšek všude kolem přístroje. Pro využití vlastností všesměrového zvuku je na spodní straně obou přístrojů závit, pomocí něhož je lze instalovat na fotografický stojan doprostřed místnosti.

Režim „party“ a další možnosti propojení více reproduktorů

Při organizaci taneční party nebo jiné příležitosti lze navíc pomocí aplikace Bose Connect propojit v dosahu Bluetooth dva libovolné reproduktory Bose SoundLink do jednoho setu. Stejná aplikace umožňuje také zapojit jeden z reproduktorů SoundLink do systému komplexního bezdrátového rozvodu hudby po domě realizovaného pomocí chytrých reproduktorů Bose řady Smart Speaker.

Bose SoundLink Revolve II

Nové reproduktory Bose Revolve II jsou k dispozici u autorizovaných prodejců Bose v černé a stříbrné variantě. Bose SoundLink Revolve II stojí 5 490 Kč a Bose SoundLink Revolve+ II je k dostání za doporučenou koncovou cenu 7 990 Kč.

Diskuze ke článku
Roman Baláž
Roman Baláž
Dobrý den, mohu jen potvrdit.....super zvuk a přenos...tento jedineční reproduktor ozvučí velkou místnost....a má hluboké výborné basy....super zvuk!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze