Bratři Dufferovi nechtějí do 5. série Stranger Things přivést nové postavy

Bratři Dufferovi nechtějí do 5. série Stranger Things přivést nové postavy
Fotografie: unsplash.com
  • Nechtějí také brát původním hercům prostor k vyjádření svého talentu
  • Navíc chtějí příběh zaměřit na životy původních postav

Po uplynutí čtyř velkolepých řad seriálu Stranger Things se blíží pátá a poslední. Během této doby vybudovali tvůrci svět, ve kterém žijí postavy, se kterými se mnoho fanoušků ztotožňuje. Od samého začátku diváci sledovali, jak každá postava zažívá dobrodružství, ale také nebezpečí. V rozhovoru pro indiewire.com nyní bratři Dufferovi prozradili, že nechtějí hledat do poslední série nové postavy.


V poslední řadě si fanoušci oblíbili novou postavu Eddieho Munsona, bohužel na konci série Eddie nečekaně zemřel. Fanoušci žádali tvůrce, aby postavu opět oživili. Toto přání se ale bohužel nejspíš nesplní. Stejně tak je nejasný osud postavy Max Mayfield, která na konci čtvrté řady skončila v nemocnici a nikdo neví, co se s ní děje.

„Děláme, co je v našich silách, abychom nemuseli do 5. řady přidávat nové postavy. Chceme se soustředit na příběhy původních postav,“ uvedli tvůrci. Dodali, že vědí, že s každou novou postavou ubírají prostor původním hercům. Kvůli tomu také herci nemohou dostatečně projevit svůj herecký talent.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze