Deadpool & Wolverine přitahují diváky do kin a vydělávají miliony dolarů

Deadpool & Wolverine přitahují diváky do kin a vydělávají miliony dolarů
Fotografie: Disney
  • Do včerejšího dne film vydělal v přepočtu 10,3 miliardy korun
  • Pro Disney je to rekordní zisk při uvedení do kin v případě filmu s R ratingem
  • Opět se můžete těšit na nekorektní humor i skvělou hudbu

Od středy 24. července můžete zajít do kin na akční komedii Deadpool & Wolverine. Pokud máte rádi Marvelovky, pak asi nevynecháte ani tento dlouho očekávaný film, který po dlouhé pauze vrátil na plátna Hugha Jackmana jako Wolverina. Za snímkem stojí Shawn Levy, který režíroval například i Projekt Adam, Free Guy: Hra na hrdinu a Noc v muzeu 1, 2 a Tajemství hrobky.

Podle hollywoodreporter.com vydělala akční komedie k včerejšímu dni téměř 439 milionů dolarů (10,3 miliardy korun), což nečekali ani samotní tvůrci. Pokud máte rádi předešlé díly Deadpoola, tento poslední díl bude pravděpodobně nejdrsnější a nejnásilnější. Samozřejmě ale nebudou chybět ani skvělé hlášky a vtipné scény se skvěle doplněnou hudbou. A těšit se můžete i na psa Dogpoola, který v Británii vyhrál soutěž o nejošklivějšího psa Británie.

Ryan Reynolds jako Deadpool a také Wade Wilson se tentokrát spojí s Wolverinem (Logan), se kterým se poprvé na filmové scéně potkali v roce 2009 ve snímku X-Men Origins: Wolverine. Od té doby ale Deadpool dostal trochu lepší povahu, ačkoliv pořád nepatří mezi dobráky, kteří chtějí zachránit svět. Je jasné, že se můžeme těšit na nekorektní humor plný narážek na X-Meny, superhrdiny od DC i na Disney. Dočkáme se i krátkého vstupu Lady Deadpool, která sice ve filmu nesundala masku, ale podle elle.com se pravděpodobně jedná o manželku Reynoldse Blake Lively.


Deadpool & Wolverine utržil při uvedení do kin 205 milionů dolarů jen v amerických kinech, což je pro Disney rekordní zisk v případě filmu s ratingem R. Toto označení mají filmy určené dospělým. Vyznačují se hrubým slovníkem, nahotou, násilím či užíváním drog. Kina v Česku vyhověla prakticky všem – můžete zajít na původní verzi s titulky nebo i s dabingem. Dostupná je i verze ve 3D a 4DX 3D, a pokud jste z Prahy, můžete zajít i do IMAXu, kde je technologie 3D filmu doposud nejlepším zážitkem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze