Chatbot Grok AI bude tento týden dostupný všem předplatitelům služby Premium X

Chatbot Grok AI bude tento týden dostupný všem předplatitelům služby Premium X
Fotografie: pixabay.com
  • Groka tak lze používat již od 8 dolarů měsíčně
  • Firma se tak snaží navýšit své příjmy

Chatbot Grok AI, který měl být původně exkluzivní pro předplatitele nejvyšší úrovně Premium+ společnosti X, bude tento týden k dispozici všem předplatitelům Premium. Oznámil to Elon Musk prostřednictvím svého účtu na sociální síti X.


Poté, co společnost xAI Elona Muska v březnu otevřela zdrojový kód svého velkého jazykového modelu Grok, majitel X v úterý uvedl, že společnost dříve známá jako Twitter brzy nabídne chatbota Grok více platícím účastníkům. Tento krok by mohl signalizovat snahu více konkurovat jiným populárním chatbotům, jako je ChatGPT od OpenAI nebo Claude od Anthropicu. Může to však také naznačovat, že se společnost X snaží zvýšit počet svých předplatitelů. Spekuluje se tom, že sociální síť pod vedením svého majitele nemá zrovna nejlepší finanční výsledky, protože se v závěru minulého roku rozhádal s řadou vlivných inzerentů.

X Premium je střední úroveň předplatného, které začíná na 8 dolarech měsíčně nebo 84 dolarech ročně. Dříve byl Grok dostupný pouze pro předplatitele služby Premium+, a to za 16 dolarů měsíčně nebo 168 dolarů ročně.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze