Chcete si vyzkoušet nejnovější kartáčky Oral-B? Navštivte Westfield Chodov

Chcete si vyzkoušet nejnovější kartáčky Oral-B? Navštivte Westfield Chodov
Fotografie: Martin Fajmon, fZone.cz
  • Do 30. října si můžete v pražském Westfield Chodov vyzkoušet kartáčky Oral-B
  • K dispozici je i nejnovější a nejvýkonnější magnetický kartáček iO Series 10 se stanicí iOSense

Na veletrhu MWC nám Oral-B představil hned několik zajímavých kartáčků, největší pozornost si získal špičkový magnetický kartáček iO Series 10 se stanicí iOSense. A právě ten se nám již brzy dostane do redakce, těšit se tedy můžete i na podrobnou recenzi. Co však dělat, když si chcete vyzkoušet kartáčky s magnetickou technologií takzvaně „na vlastní zuby“? Stačí zavítat do pražského obchodního centra Westfield Chodov, kde si je můžete do 30. října vyzkoušet.

Technologie Oral-B iO je výsledkem šesti let práce vývojového centra Oral-B v německém Kronbergu. Kartáčky vybavené touto technologií se vyznačují magnetickým pohonem, který přenáší energii na špičky vláken, a vytváří tak jemné mikrovibrace. Klinická studie prokázala, že uživatelé používající tuto technologii mají 14,5krát větší šanci mít opět zdravé dásně ve srovnání s běžným manuálním zubním kartáčkem. Technologii, zatím jako jedinou, ocenily svou pečetí Česká stomatologická komora nebo Asociace dentálních hygienistek na Slovensku. A to už vypadá jako slušná záruka kvality, co myslíte?

Výhodou celé akce je, že si kartáčky nejen prohlédnete, ale také vyzkoušíte, což nebývá zvykem. Jde o vůbec první takovou akci svého druhu. Nemusíte mít strach o hygienu, každý kartáček bude před dalším použitím kompletně desinfikován a vy si kartáček vyzkoušíte s novou hlavicí. Každý všední den od 16 hodin a také vždy po celý víkend mají navíc příchozí možnost vyzkoušet si zubní kartáček s technologií iO pod dohledem zkušených zubních hygienistek. Odbornice poskytnou zájemcům i cenné rady a tipy týkající se správné péče o ústní dutinu a upozorní je na případné chyby při čištění zubů, a to v reálném čase.

Na stánku jsou k vidění i další modely včetně cenově dostupných novinek iO Series 4 a Series 5. Ty rovněž využívají inovativní magnetickou technologii, navíc za dostupnější cenu.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze