Oral-B iO 4 a iO 5 jsou nové magnetické kartáčky v lákavých barvách

Oral-B iO 4 a iO 5 jsou nové magnetické kartáčky v lákavých barvách
Fotografie: Martin Pultzner, fZone.cz
  • Na veletrhu MWC představil Oral-B i cenově dostupnější alternativy ke kartáčku iO10
  • Modely iO 4 a iO 5 stále nabídnou špičkovou účinnost i důležitý senzor tlaku

Již na jaře jsme vás seznámili s magnetickým kartáčkem iO10 s nabíjecím stojánkem iOSense, nyní se podíváme na cenově dostupnější alternativy. Výrobce však rozhodně nešetřil na tom nejdůležitějším – účinnosti čištění. Kartáčky jsou založené na inovativní iO technologii, která kombinuje šetrné mikrovibrace, preciznost kulaté hlavy a umělou inteligenci. Technologie iO tak zajistí důkladné čištění, péči o dásně a zbaví vás až 100% nežádoucího zubního plaku.

Oral-B iO Series 4 a iO Series 5 naživo

Kartáčky cílí na všechny uživatele, proto jsou k dispozici v lákavých barevných variantách, vybrat si můžete mezi matně černou, bílou a levandulovou. Kartáčkům nechybí senzor tlaku, který se rozsvítí červeně, když tlačíte příliš, předvolenou barvou, když tlačíte málo a zeleně, když senzor zaznamenává správný tlak.

Oral-B iO 4 a iO 5

Díky pogumovanému tělu se kartáčky dobře drží, přepínání režimů je zajištěno pomocí mechanického tlačítka přímo na těle kartáčků. Piktogramy znázorňují různé režimy čištění. Kartáček Oral-B iO 5 je navíc vybaven detekcí pozice v ústech, díky tomu zajistí preciznější čištění každé části ústní dutiny. U čištění komunikuje kartáček iO 5 přímo s aplikací, kde jsou vedeny podrobné statistiky.

Novinky Oral-B iO Series 4 a Series 5 startují prodej v Česku a na Slovensku už 1. července, už nyní si ale můžete pořídit modely iO Series 6 až iO Series 9, například zde.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze