Nevíte, co v pátek 13.? Zajděte si do kina na Taylor Swift: The Eras Tour

Nevíte, co v pátek 13.? Zajděte si do kina na Taylor Swift: The Eras Tour
Fotografie: unsplash.com
  • Ke zfilmování se Taylor rozhodla poté, co vyprodané koncerty nepokryly poptávku fanoušků
  • Koncertní film bude promítán ve více jak 8 000 kinech po celém světě
  • U nás jej můžete vidět na klasickém plátně i v IMAX

Taylor Swift patří mezi nejlépe vydělávající zpěvačky světa a tento rok udělala turné po Americe s názvem The Eras Tour, kde zpívala písníčky z celé její pěvecké kariéry, tedy od jejích začátků, až po poslední hity jako jsou Anti-Hero nebo Bejeweled. Vyprodané koncerty vedly k přidání dalších, a přesto nebyla schopná pokrýt obrovskou poptávku. Rozhodla se proto dostat celé turné na plátna kin. A i když je již naplánováno turné na příští rok po Evropě, od dnešního dne si můžete zajít do kina na koncertní film Taylor Swift: The Eras Tour.

Podle hollywoodreporter.com se Taylor Swift dostavila na středeční světovou premiéru do nákupního komplexu The Grove v Los Angeles, kde se nachází i kino AMC. „Chtěla jsem vás přijít pozdravit, než se na film podíváte, protože upřímně řečeno, skutečnost, že toto turné bylo tak velkým dobrodružstvím má všechno co do činění s tím, jak jste se starali o celé turné i o show. Myslím, že uvidíte, že jste hlavní postavou filmu, protože to byla vaše magie a váš smysl pro detail a váš smysl pro humor a způsoby, kterými se opíráte o to, co dělám a hudbu, kterou vytvářím,“ uvedla Taylor před samotným promítáním v jednotlivých sálech.

Snímek Taylor Swift: The Eras Tour bude v pátek promítán ve více jak 8 000 kinech po celém světě. Koncertní film trvá dvě hodiny a 48 minut – je tedy o něco kratší než živý koncert, který trval něco přes tři hodiny. Očekává se, že zájem bude enormní, jen celosvětový předprodej vstupenek přesáhl 100 milionů dolarů.


Podle CNN se očekává, že během úvodního víkendu snímek vydělá 100 až 125 milionů dolarů v Severní Americe a 50 až 75 milionů dolarů v ostatních zemích. U nás se můžete na koncert podívat jak na klasickém plátně, tak v IMAX 2D.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze