Bridget Jones se znovu vrátí. Čtvrtý díl se posune v čase

Bridget Jones se znovu vrátí. Čtvrtý díl se posune v čase
Fotografie: unsplash.com
  • Film se začne natáčet už v květnu
  • Bridget Jones bude vychovávat dvě malé děti sama poté, co Mark Darcy zemře
  • Novou roli získal Leo Woodall, který bude milencem Bridget

V pořadí už čtvrtý film o životě Bridget Jones se začne podle glamourmagazine.co.uk natáčet už v květnu. Časově se oproti poslednímu snímku posuneme. Na konci třetího dílu můžeme vidět Bridget, jak v náručí drží své dítě a zůstala s Markem. Čtvrtý díl ukáže 51letou Bridget, která sama vychovává dvě děti. Pokud vás zajímá, kam se poděl Mark Darcy (Colin Firth), pak budete nejspíše zklamaní – Bridget se stala vdovou, jelikož Mark tragicky zemřel.

Kromě hlavní představitelky Renée Zellweger se můžete znovu těšit i na Hugh Granta jako Daniela Cleavera a Emu Thompson, která si zahrála ve třetím díle lékařku. Roli také nově získali Chiwetel Ejiofor (12 let v řetězech, Doktor Strange) a Leo Woodall. Pokud vám jméno nic neříká, mohli jste jej vidět například v druhé sérii Bílého lotosu nebo v novém seriálu Jeden den na Netlixu. Právě on bude tvořit ve filmu zápletku.

Woodall si ve filmu zahraje svůdného třicátníka, se kterým se Bridget zaplete poté, co se po smrti manžela rozhodne znovu vrátit do milostného života. Ve filmu bude Mark Darcy již dva roky po smrti. Podle theguardian.com zemřel poté, co v Súdánu šlápnul na nášlapnou minu a od té doby vychovávala Bridget jejich dvě děti sama.


Od posledního dílu oběhlo už osm let a od prvního už dokonce více jak 20. Bláznivou Bridget Jones jsme poprvé mohli zhlédnout v kinech v roce 2001, kdy se jako třicátnice bojující s nadváhou, snažila najít někoho, s kým by měla plnohodnotný vztah. Film se stal velmi brzy oblíbeným, jelikož Bridget byla prostě průměrná žena, se kterou se ženské publikum mohlo ztotožnit. Uvidíme tedy, jak se povede (zatím) poslední díl, který by měl do kin vstoupit v únoru příštího roku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze