Do kin míří emoce vzbuzující snímek ONEMANSHOW: The Movie

Do kin míří emoce vzbuzující snímek ONEMANSHOW: The Movie
Fotografie: Bontonfilm
  • Do kin míří snímek známého mystifikátora Kamila Bartoška
  • Film s názvem ONEMANSHOW: The Movie měl vyjít na 72 milionů korun

Již zítra do tuzemských kin vtrhne nový celovečerní snímek známého mystifikátora Kamila Bartoška, známého jako Kazma Kazmitch, s názvem ONEMANSHOW: The Movie. Dlouho utajovaný počin měl vyjít na 72 milionů korun, což je na poměry tuzemské produkce opravdu hodně. Jeho příprava měla zabrat celé 4 roky, jak uvádí Bontonfilm.

Předpremiéra filmu se konala již včera v Cinema City v obchodním domě Westfield Chodov Praha, a to pouze pro vybrané návštěvníky. Do neděle 20. srpna 2023 jej dle informací uvede 280 kinosálů – dosud nejvíce v České republice.

Kromě Kamila Bartoška se režie zhostil i Andy Fehu (Ondřej Pavliš), který stojí za snímky jako Nenasitná Tiffany, nebo Shoky & Morthy. Mnohé rovněž překvapil i fakt, že si v jeho filmu zahráli i herci, kteří o tom neměli tušení, nebo alespoň většina z nich. Konkrétně jde o Jiřího Bartošku, Ondřeje Sokola, Hynka Čermáka, Jiřího Langmajera a Kryštofa Hádka. Ti měli hrát ve filmu Tajný zákop, konkrétně v rolích nacistů, zúčastnili se však jen jednoho natáčecího dne, přičemž vzniklé materiály jsou použité právě ve filmu Kamila Bartošky. K odhalení toho, že herci nehráli ve filmu Tajný zákop, ale ve filmu Kamila Bartoška došlo v rámci konání karlovarského filmového festivalu (KVIFF).

Dle prodaných vstupenek to vypadá, že kin během následujících dnů navštíví opravdu velké množství lidí, většina zajímavých časů ve velkých kinosálech je již téměř vyprodaná, což jsme si ověřili například na webu Cinema City. Za snímkem stojí společnost Bontonfilm.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze