Nic pro arachnofobiky. Do kin míří horor Sting nabitý pavoučím terorem

Nic pro arachnofobiky. Do kin míří horor Sting nabitý pavoučím terorem
Fotografie: Well Go USA Entertainment
  • Film Sting půjde do kin 12. dubna
  • Děj začíná tím, že se 12letá Charlotte rozhodne pavouka, kterého našla, vycvičit
  • Ten ale neuvěřitelně rychle roste a začne chytat lidi

Pokud se bojíte pavouků, ale máte rádi horory, pak pro vás tento film bude nejspíše výzvou. Do kin totiž 12. dubna vstoupí hororový snímek Sting, který ve vás vzbudí ty nejhorší představy o tom, jak umřít. Film režíroval Kiah Roache-Turner, který stojí například i za filmem Noc oživlých protinožců.

Trailer vám prakticky ukáže celou zápletku filmu. Dvanáctiletá Charlotte (Alyla Browne) najde malého pavoučka, kterého si zavře do sklenice s myšlenkou, že si jej ochočí. Poté, co na něj zapíská a ze sklenice se ozve zvuk zpět, mu dá jméno Sting. Jenže pavouk jen po pár hodinách zvětší svoji velikost dvojnásobně a v růstu pokračuje dále.

Pavouk roste tak rychle, že mu jeho klasická strava už nestačí a nebojí se tak vrhnout na papoušky a následně i lidi v domě. Začne tak hon na pavouka, který se ovšem dokáže schovat a zaútočit v nečekaných chvílích. V traileru tak můžete vidět, jak Sting postupně chytá lidi, kteří se jej snaží zastavit. Nakonec se mu bude muset postavit i samotná Charlotte, která odehrávající masakr v domě bere jako svoji vinu, jelikož ona pavouka v domě držela.

Ačkoliv se může zdát, že tento hororový žánr je už tak trochu ohraný, možná tento horor přinese novou podívanou. Efekty byly totiž vytvořeny ve studiu Weta Workshop sídlícím na Novém Zélandu, jenž je považováno za jedno z nejlepších studií pro vytváření efektů, masek a kulis. Mezi nejznámější filmy, na kterém se studio podílelo, je Pán prstenů, Avatar, Jumanji, nebo Rebel Moon.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze