Marvel láká fanoušky na Doctora Strange posledním trailerem před premiérou

Marvel láká fanoušky na Doctora Strange posledním trailerem před premiérou
Fotografie: Marvel Studios
  • Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství přijde do kin už 6. května 2022
  • Za prvních 24 hodin vidělo poslední trailer více než 6 milionů lidí
  • Postavy se ve filmu vydají prozkoumat paralelní světy

Nejnovější a poslední trailer před premiérou snímku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství odhaluje další zajímavé scény. Během prvního dne ukázku vidělo na YouTube více než 6 milionů lidí.


„Každou noc sním tentýž sen,“ říká na začátku traileru Doctor Strange, stejně jak tomu bylo v první ukázce. „Každé rána ta stejná noční můra,“ navazuje na něj Wanda Maximoff. Jak můžeme vidět, v ukázce se objeví i Wandiny děti, které známe ze seriálu WandaVision. Ten byl uveden na začátku loňského roku na streamovací platformě Disney+. A to není vše, v jednom okamžiku vidíme Doctora Strange se třetím okem, pak také jako zombie. Trailer nezapomněl ani na Karla Mordo a Wonga.

Režisér Sam Raimi v rozhovoru pro fandago.com prozradil pár zajímavostí o filmu. Například nepotvrdil, ale ani nevyvrátil, zda záhadná postava v druhém traileru je Charles Xavier s tváří Patricka Stewarta, kterého známe z filmů X-Men. Mnoho fanoušků také zajímalo, zda se i v tomto filmu objeví staré známé postavy. Na to odpověděl, že se jedná o první snímek, v němž nebudou do našeho vesmíru přicházet postavy z paralelních světů. Naopak postavy z našeho vesmíru vyrazí prohledávat další světy.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze