Začne se druhá řada seriálu The Last of Us natáčet ještě letos?

Začne se druhá řada seriálu The Last of Us natáčet ještě letos?
Fotografie: HBO Max
  • Je pravděpodobné, že se v druhé sérii přesune děj do druhého dílu hry
  • Poslední díl první řady vyjde na HBO Max 13. března 2023

Postapokalyptický seriál s názvem The Last of Us je v současné době jedním z nejpopulárnějších pořadů na streamovacích platformách. Seriál je natočený na motivy stejnojmenné herní série pro PlayStation. První série je téměř totožná s herní předlohou. Akorát rozšířila příběh tam, kde to bylo možné, ale zároveň zachovala hlavní myšlenku hry. Před nedávnem šéfredaktor collider.com Steve Weintraub vedl rozhovor s Pedrem Pascalem, který ztvárňuje jednu z hlavních rolí v seriálu, Joela. Mimo jiné se ho samozřejmě zeptal, zda je šance, že se začne druhá řada natáčet ještě letos. Herec toho sice mnoho prozradit nemohl, ale i tak odpověděl. „V roce 2023? Jaké je teď roční období? Pomalu začíná jaro?“ Nakonec došel k závěru a řekl: „Ano, je tu šance. Ano.


Bude 2. řada vyprávět příběh druhého dílu hry?


I když tvůrci seriálu ještě oficiálně neuvedli, kam se bude ubírat děj druhé série, mnoho fanoušků hry očekává, že se 2. řada přesune dějově ke 2. dílu hry. Díky velice pozitivním ohlasům, které přišly hned po odvysílání prvního dílu, tvůrci oznámili natáčení druhé řady v lednu poté, co byl uveden druhý díl.

V návaznosti na další natáčení uvedla Bella Ramsey, která hraje postavu Ellie, že je velice nadšená z prozkoumávání některých příběhových linek z The Last of Us Part II. „Abych byla upřímná, tak jsem velice nadšená z příběhu Ellie a Diny,“ uvedla v podcastu Happy Sad Confused. Ačkoli The Last of Us Part II v současné době nemá pokračování, neznamená to, že bude druhá řada seriálu poslední. Tvůrce Craig Mazin uvedl, že sice tento seriál nevnímá jako ten, který by měl mnoho sérií, ale je velice pravděpodobné, že děj z pokračování hry bude potřebovat více než jednu řadu.

Nové díly seriálu The Last of Us v Česku aktuálně vycházejí na streamovací platformě HBO Max vždy v pondělí ráno. První řada má dohromady 9 dílů. Závěrečný díl bude uveden už v pondělí 13. března 2023.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze