Druhý trailer k filmu Doctor Strange je ještě chaotičtější než ten první

Druhý trailer k filmu Doctor Strange je ještě chaotičtější než ten první
Fotografie: Marvel
  • Fanoušci se domnívají, že tajemný hlas v ukázce patří Charlesi Xavierovi s tváří Patricka Stewarta, kterého známe z filmů X-Men
  • Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství přijde do kin už za necelé tři měsíce
  • Snímek natočil Sam Raimi a na scénáři se podílel Michael Waldron

Marvel na letošním Super Bowlu uvedl druhý trailer na očekávaný snímek Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (Doctor Strange in the Multiverse of Madness). A musíme uznat, že jsme z něho více zmatení než z toho prvního. Nejenže uvidíme zlého Doctora Strange a pravděpodobně i další Wandu Maximoffovou, ale ti nejvěrnější fanoušci doufají, že tajemný hlas v traileru patří Charlesi Xavierovi s tváří Patricka Stewarta, kterého známe z filmů X-Men.


„Každou noc sním tentýž sen. A pak začne noční můra,“ říká na začátku traileru Doctor Strange. A pak se spustí chaos. Dále vidíme Karla Mordo, který říká, že za znesvěcení reality trestu neujde. Poté vidíme, jak Stevena vede několik robotů do místnosti, která vypadá jako jednací sál nejvyšší rady. Tam na něj čeká muž, kterému nevidíme do tváře. Vidíme jen část plešaté hlavy. To spustilo na internetu šílenství mezi fanoušky, kteří se domnívají, že patří profesoru X. Podívejte se na trailer a posuďte sami. Rozhodně by to znamenalo zajímavé spojení postav.

Jak píše gadgets360.com, snímek natočil známý režisér Sam Raimi, který má na svém kontě celou původní filmovou trilogii Spider-Mana. Na scénáři se podílel Michael Waldron, který napsal také seriál Loki. Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství přijde do kin už za necelé tři měsíce, konkrétně 6. května 2022.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze