Eve Play umožní streamování přes AirPlay 2 i na nepodporovaných audio sestavách

Eve Play umožní streamování přes AirPlay 2 i na nepodporovaných audio sestavách
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, fZone.cz
  • Chytrá krabička Eve Play zájemce vyjde přibližně na 3,5 tisíce korun
  • Eve Thermo Control je senzor a zároveň dálkové ovládání pro termostatické hlavice Eve Thermo

Společnost Eve, jejíž produkty na fzone.cz pravidelně testujeme, představila chytrou krabičku s označením Eve Play. Jedná se o první hudební zařízení tohoto výrobce, které cílí především na audiofily, jež touží po po možnosti propojit jejich leckdy velmi drahé audio sestavy s bezdrátovou technologií AirPlay 2. Malá krabička, jež vyhrála ocenění Red Dot za design, disponuje optickým vstupem, portem pro koaxiální kabel, cinch (RCA) vstupy, ale také 2,4GHz a 5GHz Wi-Fi, kvalitním DAC převodníkem (Texas Instruments Audio DAC PCM51224) a ethernetovým portem.

Eve Play

Eve Play navíc zvládne automaticky upravit latenci mezi různými reproduktory v domácnosti, což lze však korigovat i manuálně skrze aplikaci Eve. Eve Play je jedním z mála zařízení svého druhu a tomu zřejmě odpovídá i cena, která činí 150 eur, v přepočtu tedy přibližně 3,5 tisíce korun.

Eve Thermo Control

Kromě Eve Play jsme se na veletrhu IFA 2023 mohli podívat také na velmi kompaktní ovladač teploty v domácnosti s podporou Matter. Tento bezdrátový senzor spolupracuje s Eve Thermo chytrými termostatickými hlavicemi určenými pro topení, které se tak regulují na základě teploty snímané Eve Thermo namísto senzorů umístěných v nich. Eve Thermo Control je vybaven e-ink displejem a intuitivním ovládáním. Mimo jiné se podpory Matter dočkají také rolety Eve MotionBlinds.

Eve Thermo Control a různé materiály rolet pro Eve MotionBlinds
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze