Společnost Hoover představuje novinky na veletrhu IFA 2023

Společnost Hoover představuje novinky na veletrhu IFA 2023
Fotografie: Hoover
  • Nová pračka řady H-WASH 700 v energetické třídě A-30 % zaručuje až 346 dalších cyklů ročně oproti stejné spotřebě ve třídě D
  • Představeny byly také myčky řady H-DISH 700 s o 10 % větším vnitřním prostorem při zachování standardních rozměrů
  • Tyčový akumulátorový vysavač řady HFX přináší dvě zásadní inovace

Značka Hoover představila na veletrhu IFA 2023 nový koncept revoluční domácnosti s heslem „Quality for life“, v rámci něhož se spojují precizní výkon, spolehlivost, efektivita a zajímavý design. Jaké novinky zde ukázala?

Nová pračka i myčky

Nová pračka řady H-WASH 700 v energetické třídě A-30 % zaručuje až 346 dalších cyklů ročně oproti stejné spotřebě ve třídě D a je vybavena invertorovým motorem Eco Power Inverter, který je 4krát odolnější a o 60 % účinnější než standardní motory. Díky největšímu bubnu na trhu při zachování standardní velikosti spotřebiče přináší H-WASH 700 o 20 % lepší výsledky praní a o 17 % menší pomačkání textilií, a to i při plné náplni. V aplikaci hOn se nachází desítky dalších speciálních programů, které lze na pračce spustit, a také tipy na efektivní využívání a údržbu. Skvěle ladí se sušičkou H-DRY 700 v energetické třídě A++ s až 406 dodatečnými cykly sušení za jeden rok, tichým chodem s pouhými 62 dB, speciálním cyklem Hygiene, který zahubí až 99,9 % bakterií a novým cyklem Premium Care k dokonalému vysušení velmi jemných tkanin.

Hoover H-WASH 700

Představeny byly také myčky řady H-DISH 700 s o 10 % větším vnitřním prostorem při zachování standardních rozměrů a inovovaným antibakteriálním povrchem. Exklusivní přídavný ventilátor Dry Boost Fan u modelu H-DISH 700 PRO zajistí perfektní a rychlé vysušení i na plastových nádobách nebo třeba pánvích, kde mohly zůstávat zbylé kapky vody.

Tyčový vysavač, který dokonale vysaje každý roh

Novinkou, která bude uvedena na český a slovenský trh ještě letos, je tyčový akumulátorový vysavač řady HFX. Mimo jiných benefitů přináší dvě zásadní inovace, které zrcadlí každodenní potřeby domácností – technologie CORNER GENIETM umožňuje snadno vysát v každém rohu místnosti, technologie ANTI-TWISTTM zabraňuje namotávání vlasů a dlouhých chlupů na kartáč podlahové hubice. Prachová nádoba je posunuta více dolů oproti předchozím modelům vysavačů Hoover, aby se zkrátila dráha nasávaných nečistot, nádobu navíc vyprázdníte jedním stiskem bez nutnosti kontaktu s posbíraným prachem.

Hoover HFX

Inovací se dočkaly i vestavné spotřebiče, konkrétně řada Premium Collection 5, která přináší trouby a varné desky s konektivitou a dodatečnými funkcemi v aplikaci hOn – extra programy, sledování chodu spotřebičů, upozornění na nutnost čištění nebo sada receptů jako inspirace pro každou kuchyni. Vestavné trouby ve dvou designových provedeních Matt a Slim nabízí velký vnitřní prostor s možností péct na 6 úrovních a různé programy samočištění. Indukční varné desky přichází s flexibilním multi zónovým řešením, kdy se varné zóny přizpůsobí každé velikosti hrnce a zamezí plýtvání energií.

Do kompletní sady pro domácnost nesmí chybět také chladničky řady H-FRIDGE 700 s inovativní Total No Frost Air Care technologií pro zdravé uchovávání potravin. Jemný proud vzduchu z bočních průduchů je šířen rovnoměrně a nikdy ne přímo na potraviny, čímž zabraňuje jejich předčasnému vysychání. Doplnit lze také o vinotéku Hoover.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze