Které novinky uvedla na veletrhu IFA 2023 značka Haier?

Které novinky uvedla na veletrhu IFA 2023 značka Haier?
Fotografie: Haier
  • Pračka X SERIES 11 vyniká technologií Ultra Fresh Air
  • Značka Haier prezentovala na veletrhu rovněž novinky z kategorie multidoor chlazení
  • Nechyběly ani nové vestavné trouby ID SERIES

Značka Haier je známá nejmodernějšími technologiemi, prémiovým designem a spotřebiči šitými na míru dle rozmanitých potřeb svých uživatelů. Nejinak je tomu i letos na veletrhu IFA, kde Haier pokračuje v duchu hesla „Connect to Extraordinary“ a představuje všechen potenciál, který nabízí jeho spotřebiče a konektivita prostřednictvím vlastní aplikace hOn.

Haier X SERIES 11 – úsporné praní s energetickou třídou A-40 %

Jednou z hvězd prezentace značky Haier je nová řada praček X SERIES 11, jejíž konstrukční řešení je schopno dosáhnout energetické třídy A-40 % – po relativně nedávné změně energetických štítků se jedná o vrchol energetické účinnosti spojený s maximální péčí o oděvy a textilní vlákna. Pračka X SERIES 11 vyniká řadou špičkových inovací, jako je technologie Ultra Fresh Air – systém nepřetržitého přívodu vzduchu do uzavřeného bubnu po dobu až 12 hodin od konce praní dokáže osvěžit oděvy, udržet prostředí hygienické a zabránit šíření bakterií a nepříjemných pachů v okamžiku, kdy nemůžete mokré prádlo z bubnu hned vyndat. Invertorový motor Direct Motion, známý již ze stávajících řad praček Haier, zajišťuje extrémně tichý chod s minimem vibrací i při odstřeďování a přispívá k energetické účinnosti až A-40 %.

Haier X SERIES 11

V aplikaci hOn jsou kromě možnosti komunikace s pračkou na dálku také extra programy a tipy na efektivní praní nebo bezpečné sušení prádla. K pračce nesmí chybět ani sušička X SERIES 11, která s invertorovým motorem Dual Engine dosahuje úrovně účinnosti v energetické třídě A+++-10 % a nejlepších výsledků sušení. Buben Full Reverse s obousměrným pohybem zabraňuje mačkání oblečení a zajišťuje rovnoměrné sušení, technologie Flexy Air umožňuje individuálně nastavit proudění vzduchu. Do sady nechybí ani kombinovaná pračka se sušičkou, a to včetně SLIM verze.

CUBE 90 SERIES 7 PRO – technologie Absolute Ice pro nejčistší led

Značka Haier prezentuje na veletrhu IFA také novinky v kategorii multidoor chlazení, která je stěžejním pilířem jejího portfolia. Chladnička CUBE 90 SERIES 7 PRO s modulem na výrobu ledu Absolute Ice, umístěným ve dveřích chladničky, má vlastní chladicí systém oddělený od chladničky i mrazničky. Díky tomu je proudící studený vzduch čistý a bez křížové kontaminace s jinými oddíly, a led, vyrobený z filtrované vody, je čistý a bez zápachu. Exklusivní antibakteriální technologie ABT PRO odstraňuje 99,99 % bakterií v ledničce i v mrazničce, čímž zabraňuje tvorbě plísní a zápachu. Modul EPP uvnitř systému cirkulace vzduchu totiž vzduch katalyzuje a vytváří negativní ionty kyslíku, které rozkládají bakterie a molekuly zápachu na oxid uhličitý a vodu.

Haier CUBE 90 SERIES 7 PRO

Na veletrhu jsou zastoupeny i kombinované dvoudveřové chladničky – 2D 60 SERIES 5 PRO dosahuje energetické třídy A-15 % a nabízí mnoho funkcí v aplikaci hOn – tipy na skladování potravin, hlídání doby spotřeby nebo třeba Proactive Temperature, která automaticky upravuje teplotu uvnitř chladničky na základě osobních zvyklostí, jaké potraviny a v jakém množství do ledničky ukládáte, a teploty vnějšího prostředí.

Od vaření k zážitku prostřednictvím bionické inteligence řady ID SERIES

Nové vestavné trouby ID SERIES s konektivitou se vyznačují exklusivní technologií BionicookTM – nejpokročilejší techniky bionické inteligence se promítají do inovativních funkcí vytvořených podle potřeb každého z nás, čímž se z těchto výrobků stávají vlastně jedinečná řešení. Vestavěná kamera Bionic Vision rozpozná typ potraviny a automaticky zvolí ideální parametry přípravy, během celého procesu vaření sleduje teplotu uvnitř pokrmu díky sondě Bionic Precision. Bionic Flexibility zaručuje rovnoměrné pečení s možností umístit plechy až na 7 úrovních, zatímco Bionic Intelligence umožňuje ovládat troubu a sledovat průběh pečení na dálku prostřednictví mobilní aplikace hOn. Všechny trouby ID SERIES se vyznačují vynikající energetickou třídou A++.

Haier ID SERIES

Kuchyň můžete doplnit o vestavné chladničky ID SERIES BI vybavené antibakteriální technologií ABT PRO, speciální zóně Humidity Zone s přesnou regulací vlhkosti a My Zone Plus s možností nastavení teploty dle uchovávaných potravin nebo využití například jako nulovou zónu. Významným zástupcem prezentovaným již v loňském roce je trouba CHEF@HOME s plně dotykovou obrazovkou ve dvířkách, kterou můžete troubu ovládat, sledovat na kameře průběh pečení, pustit si na displeji video recept z internetu, a to včetně zvuku díky integrovanému audio systému.

Zcela nová kategorie malých kuchyňských spotřebičů KSDA SERIES 5

Absolutní novinkou napříč evropským trhem jsou malé spotřebiče Haier řady KSDA SERIES 5. Značka Haier v tomto segmentu doposud nebyla nikdy zastoupena a představuje prémiová řešení i pro náročného zákazníka. Mezi prvními vlaštovkami jsou varná konvice, mixér, ruční mixér, multibeverage automat nebo horkovzdušná fritéza s 9 funkcemi různé přípravy pokrmů. Tento segment bude na českém a slovenském trhu představený na začátku roku 2024.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze