Global Payments představuje platební terminál jako aplikaci v mobilu

1
Global Payments představuje platební terminál jako aplikaci v mobilu
Fotografie: Global Payments
  • Platební terminál v telefonu podporuje karty Visa i Mastercard
  • Aplikace je v současnosti dostupná pouze pro zařízení s operačním systémem Android

Společnost Global Payments ve spolupráci s Českou spořitelnou představuje revoluční aplikaci, která z mobilního telefonu vytvoří plně funkční platební terminál. Díky tomu nemusí živnostníci či obecně majitelé firem nadále používat klasické platební terminály, které jsou mnohdy velké, nevzhledné, ale hlavně je nutné do jejich nákupu či pronájmu investovat nemalé finanční prostředky.

Novinka od Global Payment přitom slibuje klasickou funkcionalitu dostupnou v jednom zařízení. Další výhody spočívají v tom, že zájemci nemusí platit žádné měsíční poplatky ani se nemusí vázat. Aplikace je kompatibilní s nejběžnějšími druhy karet na českém trhu (Visa a Mastercard) a přímo v ní dohledáte přehled o všech transakcích, které přes telefon byly uskutečněny. Pochopitelně byl také kladen velký důraz na bezpečnost, aplikace proto nejprve prošla náročným testováním a splňuje ty nejpřísnější bezpečnostní zásady.

Obrat Poplatek
Nad 100 000 Kč 1,59 % z transakce
30 000 až 100 000 Kč 1,79 % z transakce
10 000 až 30 000 Kč 1,89 % z transakce
Méně než 10 000 Kč 1,99 % z transakce

Používání aplikace předchází podpis smlouvy, kterou můžete kdykoliv bezplatně ukončit. Následně stačí z Obchodu Play stáhnout dvě aplikace – GP tom a GP tom PIN. Poté můžete začít terminál používat, kdykoliv je to potřeba. Jediným omezením je tak kompatibilita pouze s Android zařízeními (s OS Android 8 a vyšší), které jsou vybaveny NFC a nejsou rootované. Přímo na stránkách gpatom.cz můžete dohledat seznam kompatibilních zařízení a zároveň zjistit, kde přesně mají NFC. Na tomto odkazu naleznete kompletní sazebník poplatků za terminál v mobilu.

Diskuze ke článku
Mouse ova
Mouse ova
Více informací a možnost žádosti je na stránkách Global Payments

Pro možnost akceptace je však nutné mít nejprve uzavřenou smlouvu s Global Payments, jinak vám aplikace nebude fungovat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze