Hledáte 4K projektor do menšího pokoje? LG CineBeam promítá již ze vzdálenosti 5 cm

2
Hledáte 4K projektor do menšího pokoje? LG CineBeam promítá již ze vzdálenosti 5 cm
  • Laserový projektor CineBeam nabídne světelnost 2 500 lumenů, ovládání gesty nebo hlasové ovládání ThinQ AI
  • Ze vzdálenosti 5 cm dokáže vytvořit obraz o velikosti až 90 palců

Hledáte projektor, který by uspokojil i ty nejnáročnější diváky, a přitom byste kvůli němu nemuseli přestavovat půl pokoje? Pak by vás mohl zaujmout CineBeam – laserový 4K projektor od LG, který bude představen na veletrhu CES 2019. Druhá generace tohoto modelu má zajistit fantastickou obrazovou kvalitu a zároveň dosáhnout ještě kompaktnějšího designu s požadavkem na minimum místa.

LG CineBeam

4K projektor CineBeam stačí umístit pouhých 5 centimetrů od zdi, na kterou se obraz promítá, díky čemuž odpadá starost s hledáním té správné vzdálenosti mezi projektorem a plátnem nebo zdí. Projektor může být umístěn na stole nebo připevněn na strop a podle výrobce nabídne světelnost 2 500 lumenů. CineBeam nabídne rovněž ThinQ AI hlasové ovládání, případně chytré ovládání gesty. Pokud vám 90 palců není dost, stačí projektor umístit ve vzdálenosti přibližně 20 centimetrů, ze které zvládne CineBeam promítat obraz o velikosti až 120 palců. Cena a dostupnost bude oznámena na veletrhu.

Diskuze ke článku
david
mohu se zeptat, jakým způsobem ten projektor zobrazuje černou? že je výrazně tmavší než podklad.... to asi bude na nobelovku

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze