Hogwarts Legacy vás přenese do kouzelnického světa na konci letošního roku

Hogwarts Legacy vás přenese do kouzelnického světa na konci letošního roku
Fotografie: Avalanche Software
  • Hogwarts Legacy vyjde na konci letošního roku pro PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One a Xbox Series X/S
  • Vytvoříte si vlastní postavu, budete zařazeni do jedné ze čtyř kolejí a začnete se učit kouzlit
  • Nebudou chybět ani záporné postavy v podobě skřetů

Vývojáři z Avalanche Software ve čtvrtek odhalili 14 minut záběrů z očekávané hry Hogwarts Legacy. Díky této hře se vrátíme zpět do kouzelnického světa Harryho Pottera. Hogwarts Legacy vyjde na konci letošního roku pro PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One a Xbox Series X/S.


Vytvoříte si vlastní postavu. Moudrý klobouk vás poté zařadí do jedné ze čtyř známých kolejí a stanete se studenty čar a kouzel. Začnete se učit kouzlit v několika zajímavých předmětech, jako jsou lektvary, bylinkářství nebo čarování. Seznámíte se se svými spolužáky, učiteli i okolím. Vytvoříte si nové přátele. Nebudou chybět ani záporné postavy – skřeti, kteří se rozhodnou vyvolat vzpouru proti kouzelníkům.


V boji budete moci kombinovat různá kouzla, díky tomu se zaměřit na konkrétní slabiny protivníka. Svoji postavu si budete moci také upravit pomocí kouzelnického vybavení a nových schopností, které budete v průběhu hry získávat.

Fanoušky známých postav z kouzelnického světa vývojáři moc nepotěšili. Podle theverge.com se děj hry odehrává na konci 18. století, takže nečekejte, že se setkáte s některou postavou z filmů Harry Potter a Fantastická zvířata.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze