Nový trailer na Fantastická zvířata láká na velkou bitvu čarodějů

Nový trailer na Fantastická zvířata láká na velkou bitvu čarodějů
Fotografie: Warner Bros.
  • Premiéra je plánovaná na 8. dubna 2022
  • Větší část filmu se odehrává v Bradavicích
  • Filmové studio Warner Bros. má v plánu natočit nejméně ještě dva další filmy o kouzelnickém světě

Studio Warner Bros. zveřejnilo finální trailer na Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství před očekávanou premiérou, která je plánovaná na 8. dubna 2022. A tentokrát se máme vážně na co těšit. Již před nedávnem jsme vás informovali o změně herce, který ztvárnil postavu Gellerta Grindelwalda. Místo Johnyho Deppa v této roli uvidíme Madse Mikkelsena, který se podle ukázek svého úkolu zhostil skvěle.

Co nás ale opravdu potěšilo, je, že se větší část filmu odehrává v Bradavicích. Nový trailer nám slibuje bitvu mezi dvěma nejmocnějšími čaroději své doby. Události v kouzelnickém světě budou navíc probíhat ve stejný čas jako druhá světová válka. Kromě Albuse Brumbála (Jude Law) a Gellerta Grindelwalda (Mads Mikkelsen) opět uvidíme Mloka Scamandera (Eddie Redmay), Jacoba Kowalského (Dan Fogler), Queenie (Alison Sudol), Credence (Ezra Miller) a další. Podle collider.com se můžeme těšit také na nové postavy v podání Jessicy Williams a Calluma Ternera.


A i když pouhý trailer vypadá jakoby se jednalo o finále celého příběhu, není tomu tak. Warner Bros. má v plánu natočit nejméně ještě dva další filmy o kouzelnickém světě. Zatím ale neznáme názvy pokračování ani to, o čem budou.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze