HP má herní over-ear sluchátka, která zchladí vaše uši

HP má herní over-ear sluchátka, která zchladí vaše uši
  • HP Omen Mindframe jsou sluchátka s prostorovým zvukem, aktivním potlačením hluku, mikrofonem, spoustou barevných LED a dokonce i chlazením náušníků
  • Mnohahodinové seance i těch největších pařanů by tedy měly být i v letošních vedrech nanejvýš pohodlné
  • Sluchátka budou k dispozici od října za 3 490 Kč

Při vyhledávání nových témat o chytré domácnosti, virtuálních realitách, budoucnosti, raketách a podobně občas narazíme na menší zajímavé produkty, které nejsou žádnou závratnou revolucí, ale přesto vypadají dost zajímavě. Jedním z těchto produktů jsou i nová náušní sluchátka HP Omen Mindframe pro hráče. Vzhledem moc nepřekvapí, vypadají zkrátka jako herní sluchátka se zabudovanými LEDkami a mikrofonem. Samozřejmostí je kvalitní 7.1 prostorový zvuk nebo pohodlné nošení díky bohatě polstrovaným náušníkům.

Něčím jsou ale tahle sluchátka výjimečná. Mají totiž v sobě aktivní chlazení. K čemu? Podle HP májí být díky tomu mnohem pohodlnější na několikahodinové nonstop hraní, kdy se můžou v podobných sluchátkách vaše uši snadno zpotit. Obzvláště potom v takovém horku, jaké nyní máme. Proto tu máme chlazení pomocí termoelektrických magnetů, takže se nejedná o hlučné větráčky. Podle prvních reakcí z herního veletrhu Gamescom, kde jsou sluchátka prezentována veřejnosti, prý skutečně cítíte ve sluchátkách chlad a byť se jedná o zvláštní pocit, rychle si zvyknete. Zatímco vnitřek náušníků je studený, tak vnějšek sluchátek je vzhledem k pracujícímu chlazení naopak nadstandardně zahřátý.

HP Omen Mindframe

Pro úplnost doplním, že sluchátka jsou napájena skrz USB a nevypadá to zatím, že by chystalo HP bezdrátovou verzi s baterií. Design těchto chladících sluchátek je přitom dle tvrzení společnosti již patentovaný a ve fázi prototypů experimentovali i s větráčky, ale chtěli se ve výsledném produktu vyhnout hluku, který by byl s větráčky spojený. Zároveň dostala výsledná verze sluchátek do vínku také aktivní potlačení hluku. Do prodeje se mají dostat HP Omen Mineframe již v říjnu za 3 490 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze