Huawei se inspiroval Applem. Představil vlastní platební kartu

Huawei se inspiroval Applem. Představil vlastní platební kartu
Fotografie: Huawei
  • Nová karta od Huawei bude virtuální i fyzická, první rok bude fungovat bezplatně
  • Spjata bude s platební metodou Huawei Pay
  • Uživatelům nabídne také zajímavé benefity

S vlastní platební kartou přichází také Huawei, informace o ní byly zveřejněny na weibo.com. Jedná se o patrnou inspiraci Applem, který svou Apple Card představil již loni v březnu. Platební karta Huawei Card bude vydávána čínskou společností UnionPay, což je konkurent pro MasterCard či Visu. Uživatel ji bude moci fyzicky vlastnit, ale samozřejmostí jsou i NFC platby.

Huawei Card

Za využívání karty dle dostupných informací bude Huawei účtovat roční poplatky. V rámci úvodní akce však bude první rok pro majitele zcela bezplatný. Osvobozeni od poplatku pak budou všichni, kteří od druhého roku budou plnit podmínky. Ty se mají týkat například minimálního počtu transakcí. Na druhou stranu se majitelé Huawei Card mohou těšit i na praktické benefity. Má dojít na různé cestovní bonusy, jako je například VIP salónek. V plánu jsou také různé cashback programy.

Huawei také přislíbil, že s digitálními údaji bude pracovat s maximální péčí a důrazem na bezpečnost. Obdobné záruky výrobce dává i na svůj platební systém Huawei Pay, se kterým je nová Huawei Card též provázána. Prozatím nám chybí informace o tom, kdy Huawei začne svou platební kartu vydávat. Takřka jisté je, že v počátku bude služba omezena zejména na domácí čínský trh.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze