Jaké filmy a seriály sledují Češi?

To nejlepší z Netflixu
Jaké filmy a seriály sledují Češi?
Fotografie: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz
  • Dnes se podíváme na nejsledovanější filmy a seriály na Netflixu
  • Nejsledovanějším snímkem je aktuálně snímek Láska na první pohled

Dnes se podíváme na nejsledovanější filmy a seriály streamovací platformy Netflix. Umístily se na prvních příčkách úplné novinky, nebo již známé příběhy?

Nejsledovanější filmy

Láska na první pohled (Love at First Sight)


Americký romantický film natočila režisérka Vanessa Caswill na motivy knihy od autorky Jennifer E. Smith. Autorkou scénáře je Katie Lovejoy. V hlavních rolích hrají Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Dexter Fletcher, Rob Delaney, Sally Phillips a Jameela Jamil. Netflix snímek uvedl 15. září 2023.

Během letu z New Yorku do Londýna se do sebe Hadley a Oliver zamilují, po přistání se ale jeden druhému ztratí v davu. Jaká je šance, že se znovu setkají?

Romantické snímky podobného typu od Netflixu mám ráda a ani tento nezklamal. Příběh mě vtáhnul během prvních pěti minut a až do konce mě nepustil. Tvůrci měli šťastnou ruku i při výběru hlavních postav. Herečku Haley Lu Richardson jsem si oblíbila už ve snímku Tři kroky od sebe a v tomto novém snímku tomu není jinak.

Láska na první pohled (Love at First Sight)

Spy Kids: Armageddon


Akční komedie režiséra Roberta Rodrigueze, který společně se svým synem Racerem Maxem napsal scénář. Jedná se o pátý díl filmové série Spy Kids. V hlavních rolích se představili Connor Esterson, Everly Carganilla, Zachary Levi a Billy Magnussen. Dále ve snímku hrají Gina Rodriguez, Robert Rodriguez, D.J. Cotrona, Fabiola Andújar a Brody Stowers. Od kritiků film získal spíše průměrné recenze. Premiéra na Netflixu proběhla 22. září 2023.

Vývojář her vypustí do světa ničivý počítačový vir a děti dvou tajných agentů musí spojit síly, aby zachránily svoje rodiče a s nimi i celou planetu.

Spy Kids je moje srdcová záležitost s dětství, kdy jsem poprvé dostala v kině papírové brýle a sledovala první 3D film. Už kvůli tomu žádný film z této série nedostane negativní recenzi. Při sledování ale nesmíte zapomínat na to, že se jedná o komedii pro děti. Dospělí si z příběhu moc neodnesou.

Spy Kids: Armageddon

Grinch (The Grinch)


Vánoční pohádka, kterou každý z nás dobře zná. Byla natočena podle knihy Jak Grinch ukradl Vánoce. Je to také již třetí filmová adaptace. Animovanou verzi režírovali Yarrow Cheney a Scott Mosier. Grinch měl premiéru 9. listopadu 2018.

Grinch je chlupaté zelené stvoření, které z duše nesnáší Vánoce. Žije v jeskyně se psem Maxem a ostatním se obloukem vyhýbá. Mezi lidi chodí jen v nejnutnějších případech, třeba když mu dojde jídlo. Nakupovat chodí do vesničky Kdosice, kde každý miluje Vánoce. Avšak letos se obyvatelé malé vesničky rozhodnou udělat vánoční svátky ještě velkolepější než obvykle. To, když se Grinch doslechne, vymyslí plán, jak celé Vánoce v Kdosicích překazit.

Klasický příběh v novém kabátě. Neříkám, že nahradí hranou klasiku, kterou sledujeme každý rok na Vánoce v televizi, ale rozhodně je líbivější pro menší děti. A musím se přiznat, že pro mě to byla také příjemná změna po tolika letech sledování stejného příběhu.

Grinch (The Grinch)

Nejsledovanější seriály

Sexuální výchova (Sex Education)


Britský komediálně dramatický seriál, který vytvořila scénáristka Laurin Nunn. Natáčel se v Anglii a ve Walesu. V hlavních rolích hrají Asa Butterfield, Emma Mackey, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Kedar Williams-Stirling, Aimee Lou Wood a další. První série měla na Netflixu premiéru 11. ledna 2019. Aktuálně je na Netflixu ke zhlédnutí finální série, která vyšla 21. září 2023. Všechny čtyři série mají osm epizod.

Maeve odjela do Ameriky, školu Moordale zavřeli a Otis si musí najít svoje místo na progresivní Cavendish College. Tam ale nebude zdaleka jediný sexuální terapeut.

Sexuální výchova mě baví už od první série a mrzí mě, že se s ní po čtyřech letech a čtyřech sériích musím rozloučit. Naopak chápu, že hlavní hrdinové už také dospěli a chtějí se ve svých kariérách posunout dál. Poslední sérii aktuálně sleduji a zatím je skvělá stejně jako ty předchozí. Uvidíme, jaký bude i závěrečný díl.

Sexuální výchova (Sex Education)

Nejdrsnější věznice světa (Inside World's Toughest Prisons)


Dokumentární seriál, který natočili David McConnell, Edward McGown, Kate Godfrey a Minna Sedmakov. Na Netflixu 15. září vyšla už sedmá série. Průvodcem v nejnovější sérii je Raphael Rowe. V sedmé řadě se v jednom díle podíváme i do jedné z českých věznic.

Jak vypadají vězení ve Finsku, České republice, Indonésii a na Šalamounových ostrovech? Na prohlídku vás zve novinář Raphael Rowe, který sám kdysi skončil za mřížemi.

Velice zajímavý dokument, který vám odhalí spoustu skutečností, o kterých jste nevěděli.

Nejdrsnější věznice světa (Inside World\'s Toughest Prisons)

Milé dítě (Liebes Kind)


Dramatický seriál, který natočili Isabel Kleefeld a Julian Pörksen, kteří také napsali scénář na motivy stejnojmenné knihy od autorky Romy Hausmann. V seriálu hrají Kim Riedle, Naila Schuberth, Sammy Schrein, Hans Löw, Justus von Dohnányi, Julika Jenkins, Haley Louise Jones a další. První řadu Netflix uvedl 7. září 2023.

Leně se podaří utéct muži, který ji násilím držel v izolaci. Po příjezdu jejích rodičů pak vyjdou na světlo hrůzy, které si přitom prožila.

Seriál, který po celém světě sklízí veliký úspěch. Drsný, syrový a napínavý příběh od začátku do konce. Příběh mi sebral všechny slova, stačí, když se na malý okamžik zamyslíte nad tím, že se na mnoha místech po světě toto opravdu děje a nikdo to neví a nemůže s tím nic udělat.

Nejdrsnější věznice světa (Inside World\'s Toughest Prisons)
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze