Když chcete Android TV, ale ne velkou obrazovku

Když chcete Android TV, ale ne velkou obrazovku
  • Televize s operačním systémem obvykle znamená velkou úhlopříčku
  • Pokud vám taková kombinace nevyhovuje, mohla by vás zaujmout nabídka TCL
  • Její ES58 s 32"/82 cm je aktuálně nejmenší televizí na trhu s operačním systémem Android

TCL ES58 má vše, co očekáváte od chytré televize. Kombinuje moderní design s HDR (HD Ready rozlišení 1366 × 768 px) na platformě AndroidTV 8.0. O dynamický zvuk plný detailů se starají dva integrované reproduktory s celkovým výkonem 20 W v Dolby Audio. Operační systém Android umožní přístup k nekonečné multimediální zábavě a k oblíbeným službám, jako je YouTube, Netflix nebo Google Play. Pomocí technologie Chromcast je možné snadno na obrazovce televizoru zobrazovat obsah mobilního zařízení (například z chytrého telefonu s Adroidem nebo se systémem iOS).

TCL ES58 je lokalizovaná pro české prostředí a umožňuje příjem programů pozemního vysílání, ale i digitálního kabelového a satelitního vysílání. K příjmu pozemního vysílání je určen tuner DVB-T2, zatímco DVB-C a DVB-S2 jsou určené pro ladění programů z kabelových a satelitních sítí. TCL ES58 podporuje nový digitální standard HEVC (H.265).

TCL ES58

K přístroji lze připojit celou řadu externích zařízení, k dispozici jsou vstupy HDMI pro zapojení set-top-boxu, herních konzolí, DVD přehrávačů a podobně. Samozřejmostí je port USB, digitální optický a audio výstup, CI+ slot nebo výstup pro sluchátka. 

TCL ES58

Televize je lokalizovaná pro český trh a je k dostání v síti internetových prodejen a ve většině kamenných prodejen hlavních prodejců spotřební elektroniky. Ceny začínají na 4 980 Kč včetně DPH.

TCL ES58
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze